Multi-touch gallery for Android

Multi-touch gallery for Android 1.3.1

Android / Bread & Butter Tool / 577 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Multi-touch-galleri for Android er en digital fotoprogramvare som gir en oppslukende og interaktiv opplevelse for brukere å se bildene sine. Denne appen er utviklet for å fungere på Android-enheter og tilbyr en rekke funksjoner som gjør det enkelt å navigere gjennom bildesamlingen din.

En av de fremtredende funksjonene til Multi-touch-galleriet for Android er dekselflyten i liggende modus. Denne funksjonen lar deg bla gjennom bildene dine på en visuelt slående måte, med hvert bilde vist som et miniatyrbilde som du kan sveipe til venstre eller høyre for å se.

En annen nøkkelfunksjon i denne appen er multi-touch-støtten. Med denne funksjonaliteten kan du bruke flere fingre på enhetens skjerm for å zoome inn og ut på bilder, rotere dem eller flytte dem rundt på skjermen. Dette gjør det enkelt å komme nært og personlig med favorittbildene dine.

I tillegg støtter Multi-touch-galleri for Android også sveipebevegelser for å bytte mellom bilder. Bare sveip til venstre eller høyre på skjermen for å flytte fra ett bilde til et annet – så enkelt er det!

En ting som er verdt å merke seg om denne appen er at den er gratis, men støttes av annonser. Selv om noen brukere kan synes dette er irriterende, vil andre sette pris på det faktum at de ikke trenger å betale noe på forhånd for å bruke alle disse flotte funksjonene.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig, men brukervennlig app for bildevisning for Android-enheten din, bør Multi-touch-galleriet for Android definitivt være øverst på listen din!

Full spesifikasjon
Forlegger Bread & Butter Tool
Utgiver-nettsted http://groups.google.com/group/BandBTool?pli=1
Utgivelsesdato 2010-04-03
Dato lagt til 2010-04-03
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Bildevisere
Versjon 1.3.1
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 577

Comments:

Mest populær