HomeJava Projects

HomeJava Projects 1.0

Windows / KIDware Software / 559 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

HomeJava Projects er et kraftig utviklerverktøy som gir detaljerte trinnvise instruksjoner for å bygge morsomme og nyttige prosjekter ved å bruke Java GUI-programmeringskonsepter. Med denne programvaren kan elevene lære om prosjektdesign, Java Swing-kontrollene, mange elementer i Java-språket og hvordan distribuere ferdige prosjekter.

Programvaren inkluderer over 700 sider med selvstudienotater, all Java-kildekode og all nødvendig grafikk og lydfiler. Dette gjør det enkelt for brukere å komme i gang med sine egne prosjekter med en gang.

En av hovedfunksjonene til HomeJava Projects er dens evne til å lære brukere hvordan de bygger en rekke forskjellige prosjekter. Disse inkluderer:

Dual-Mode stoppeklokke - Lar deg tidsbestemme oppgaver du kanskje gjør

Consumer Loan Assistant - Hjelper deg å se hvor mye disse kredittkortene koster deg

Flash Card Math Quiz - Lar deg øve på grunnleggende addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon

Flervalgseksamen – spør en bruker om matchende gjenstandspar som land/hovedsteder, ord/betydninger eller bøker/forfattere

Blackjack Card Game - Spill det klassiske kasinokortspillet mot datamaskinen

Biorhythm Tracker - Oppdag dine fysiske, emosjonelle og intellektuelle sykluser for enhver dag du velger

Hvert prosjekt er designet for å hjelpe brukere med å lære nye ferdigheter samtidig som de har det gøy. Trinn-for-trinn-instruksjonene gjør det enkelt for selv nybegynnere å følge med.

I tillegg til å lære brukere hvordan de bygger disse spesifikke prosjektene, gir HomeJava Projects også et solid grunnlag i Java-programmeringskonsepter. Dette inkluderer en introduksjon til objektorientert programmering (OOP), som er avgjørende for å bygge komplekse applikasjoner.

Programvaren dekker også viktige emner som hendelseshåndtering i GUI-applikasjoner og arbeid med databaser ved hjelp av JDBC (Java Database Connectivity). Dette er kritiske ferdigheter som enhver utvikler trenger for å lage robuste applikasjoner som kan håndtere scenarier i den virkelige verden.

En annen flott funksjon ved HomeJava Projects er fokuset på praktisk anvendelse. I stedet for bare å undervise i teori eller abstrakte konsepter, viser denne programvaren brukerne hvordan de kan bruke det de har lært i virkelige situasjoner.

For eksempel lærer ett prosjekt brukere hvordan de kan bruke JDBC (Java Database Connectivity)-teknologi for å koble applikasjonen deres med en MySQL-database. Dette lar dem lagre data fra applikasjonen deres på et sentralt sted hvor det lett kan nås av andre programmer eller tjenester.

Totalt sett er HomeJava Projects et utmerket valg for alle som ønsker å lære mer om Java-programmering samtidig som de har det gøy. Med sin omfattende dekning av nøkkelemner som OOP og hendelseshåndtering, samt fokus på praktisk anvendelse gjennom eksempler og prosjekter i den virkelige verden – har denne programvaren alt utviklere trenger for å lykkes!

Full spesifikasjon
Forlegger KIDware Software
Utgiver-nettsted http://www.kidwaresoftware.com/
Utgivelsesdato 2008-12-08
Dato lagt til 2009-02-02
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Tutorials for utviklere
Versjon 1.0
Os krav Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista
Krav Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista
Pris $24.95
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 559

Comments: