Spam Protection Factor

Spam Protection Factor 2.82.11

Windows / San Diego Web Partners / 172 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Spam Protection Factor: Den ultimate løsningen på spam-problemene dine

Er du lei av å motta utallige spam-e-poster hver dag? Bekymrer du deg for sikkerheten til datamaskinen din og personlig informasjon på grunn av disse uønskede meldingene? I så fall er Spam Protection Factor programvaren for deg.

Spam Protection Factor er et kraftig kommunikasjonsverktøy som kan kjøres manuelt eller automatisk for å fjerne de e-postene fra serveren som ikke er i kontaktlisten din. Dette forhindrer at uønsket spam noen gang blir lastet ned, og forhindrer dermed mulig infeksjon fra virus, spionprogrammer og skadelig programvare. Med tilpassede filtreringsalternativer kan du velge hvilke e-poster med spesifikke emner og/eller domener som skal behandles som ønskelig.

En av de viktigste fordelene med å bruke Spam Protection Factor er muligheten til å varsle deg med jevne mellomrom om nye e-poster. Denne funksjonen sikrer at du aldri går glipp av en viktig melding samtidig som du holder innboksen fri for spam.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er dens evne til å importere adressebøker. Ved å gjøre det fungerer den som et første varsel mot spam ved å sjekke innkommende meldinger mot kontaktlisten din før de slipper inn i innboksen din.

Versjon 2.82.11 har enda flere funksjoner enn før! Den inkluderer nå en innebygd HTML-visning for enkel visning av e-postinnhold uten å måtte forlate programmet. I tillegg er det en redigerbar åpenbar søppelpostliste der brukere kan legge til spesifikke søkeord eller fraser de vil ha flagget som spam automatisk. Til slutt er det også en skriv-fane der brukere kan lage nye meldinger i selve programmet!

Med alle disse funksjonene kombinert, gir Spam Protection Factor omfattende beskyttelse mot uønskede e-postmeldinger samtidig som den sikrer at legitime når de tiltenkte mottakerne trygt og sikkert.

Nøkkelegenskaper:

- Manuell eller automatisk fjerning av ikke-kontaktliste-e-poster

- Tilpassede filtreringsalternativer

- Periodiske varsler for nye e-poster

- Import av adressebok

- Innebygd HTML-visningsprogram (versjon 2.82.11)

- Redigerbar åpenbar søppelpostliste (versjon 2.82.11)

- Skriv-fanen (versjon 2.82)

Fordeler:

1) Forhindrer infeksjon fra virus/spyware/skadelig programvare.

2) Holder innboksen fri for uønsket e-post.

3) Sikrer at viktige meldinger ikke går glipp av.

4) Fungerer som første varsel mot innkommende spam.

5) Enkel visning med innebygd HTML-visning (versjon 2).

6) Automatisk flagging med redigerbar åpenbar spamliste (versjon 2).

7) Lag nye meldinger i selve programmet med skriv-fanen (versjon 2).

Konklusjon:

Avslutningsvis, hvis du leter etter pålitelig beskyttelse mot uønskede e-postmeldinger samtidig som du sikrer at legitime når de tiltenkte mottakerne trygt og sikkert – ikke se lenger enn Spam Protection Factor! Med sine tilpassbare filtreringsalternativer og periodiske varsler for nye e-poster sammen med andre nøkkelfunksjoner som adressebokimportering pluss versjonsoppdateringer inkludert innebygde HTML-lesere/redigerbare klare lister/skriv-faner – har denne programvaren alt som trengs for å holde ens innboks ren og sikker til alle tider!

Full spesifikasjon
Forlegger San Diego Web Partners
Utgiver-nettsted http://www.data-asap.com
Utgivelsesdato 2008-11-08
Dato lagt til 2008-09-12
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Søppelpostfiltre
Versjon 2.82.11
Os krav Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows XP
Krav Windows 95/98/2000/XP/Vista
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 172

Comments: