Beep

Beep 1.1

Windows / Metaferia / 1680 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Beep er en enkel, men kraftig programvare som lar deg kontrollere pipelydene på datamaskinen. Hvis du er en som synes disse lydene er irriterende eller distraherende, er Beep den perfekte løsningen for deg. Med bare ett klikk kan du slå av alle pipelyder på datamaskinen og nyte en mer fredelig dataopplevelse.

Pip faller under kategorien drivere, noe som betyr at den er designet for å fungere med datamaskinens maskinvare og programvare for å gi optimal ytelse. Den er kompatibel med alle versjoner av Windows-operativsystemer og krever minimale systemressurser for å fungere problemfritt.

En av de beste tingene med Beep er dens enkelhet. Programmet har et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for alle å bruke, uavhengig av deres tekniske ekspertise. Du trenger ingen spesielle ferdigheter eller kunnskaper for å installere eller betjene Beep - bare last det ned fra nettstedet vårt og følg instruksjonene som følger med.

Når den er installert, kjører Beep i bakgrunnen og oppdager automatisk eventuelle pipelyder på datamaskinen. Du kan deretter velge om du vil slå dem av helt eller beholde dem på for spesifikke applikasjoner eller programmer.

En annen flott funksjon ved Beep er dens allsidighet. Programmet lar deg tilpasse innstillinger basert på dine preferanser slik at du kan skreddersy det etter dine behov. For eksempel, hvis det er visse programmer der du vil ha pip aktivert mens andre der de skal deaktiveres, lar Beep deg gjøre dette enkelt.

Versjon 1.1 inkluderer uspesifiserte oppdateringer som betyr at det har vært noen forbedringer siden den første utgivelsen, men disse endringene er ikke spesifisert av utvikleren.

Som konklusjon, hvis irriterende pipelyder gjør deg gal mens du bruker datamaskinen, så trenger du ikke lete lenger enn Pip! Denne enkle, men effektive programvaren vil bidra til at de irriterende lydene aldri plager igjen!

Full spesifikasjon
Forlegger Metaferia
Utgiver-nettsted http://www.ethiopuzzles.com
Utgivelsesdato 2008-11-07
Dato lagt til 2007-12-04
Kategori Drivere
Underkategori Lyddrivere
Versjon 1.1
Os krav Windows 2000, Windows Vista, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Krav Windows Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1680

Comments: