vqME AntiSpam

vqME AntiSpam 4.5

Windows / Vanquish / 41410 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å motta spam-e-poster som tetter innboksen din og setter datamaskinen i fare? Se ikke lenger enn vqME AntiSpam, den ultimate løsningen for å blokkere spam og farlige e-poster som inneholder virus, spionprogrammer og identitetstyveri.

I motsetning til tradisjonelle spamfiltre som er avhengige av utdaterte algoritmer for å identifisere uønskede meldinger, bruker vqME AntiSpam en komplett pakke med anti-spam programvareteknologier for å blokkere trojanske trusler før de til og med kommer inn på datamaskinen eller nettverket. Med beskyttelse for alle vanlige e-postklienter og servere - inkludert Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Eudora, IncrediMail, Thunderbird, Opera-M2, Pegasus - MS Exchange, Domino, Sendmail, Qmail Postfix, Vircom og Imail - kan du være trygg at e-posten din er trygg mot skade.

Men det som skiller vqME AntiSpam fra andre antispamløsninger er dens unike e-postsikkerhetsfunksjoner. SurfMatch tilpasser seg automatisk til dine personlige e-postvaner for å sikre at kun legitime meldinger kommer gjennom innboksen din. Og med SmartSubject-teknologi som analyserer innholdet i hver melding i sanntid, kan du være trygg på at mistenkelige e-poster vil bli flagget før de forårsaker skade.

Og nå med versjon 4.5, støtter vqME AntiSpam Windows Vista med Windows Mail og inkluderer en SurfMatch-plugin for Mozilla Firefox. Så enten du bruker det nyeste operativsystemet eller en eldre versjon av Windows, kan du nyte fullstendig beskyttelse mot spam og andre trusler på nettet.

Ikke la uønskede e-poster ta over innboksen din eller sette datamaskinen i fare. Velg vqME AntiSpam i dag og opplev det ultimate innen e-postsikkerhet!

Full spesifikasjon
Forlegger Vanquish
Utgiver-nettsted http://www.vanquish.com
Utgivelsesdato 2008-11-07
Dato lagt til 2007-09-03
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Søppelpostfiltre
Versjon 4.5
Os krav Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Krav Windows 98/Me/NT/2000/XP/Vista
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 41410

Comments: