Drivers for the Motorola L6 for Mac

Drivers for the Motorola L6 for Mac 1.0

Mac / David Reitter / 4620 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hvis du er Mac-bruker og eier en Motorola L6-telefon, kan det hende du har hatt problemer med å synkronisere adresseboken og kalenderen med enheten. Heldigvis finnes det en løsning: driverne for Motorola L6 for Mac.

Denne driverpakken er designet for å gjøre det enkelt å sende tekstmeldinger (SMS) via Mac OS X-adresseboken ved hjelp av Bluetooth med en rekke mobiltelefoner, inkludert Motorola L6. I tillegg lar den deg synkronisere adresseboken og kalenderen med iSync til telefonen.

En av de viktigste fordelene med denne driverpakken er at den forbedrer adressebokens eksisterende SMS-funksjonalitet. Selv om adresseboken støtter sending av tekstmeldinger med noen telefoner, krever denne implementeringen at brukerne slår på Bluetooth i adresseboken. Med drivere for Motorola L6 for Mac er imidlertid dette trinnet unødvendig.

Når du sender tekstmeldinger med disse driverne, lagres de i "Notater"-delen av hver persons oppføring i adresseboken din. Dette gjør det enkelt å holde styr på all kommunikasjon med hver kontakt på ett sted.

Det er verdt å merke seg at selv om disse driverne er designet spesielt for bruk med Motorola L6-telefonen og Mac OS X-operativsystemet, er de ikke laget av verken Apple eller Motorola selv. I stedet er de tredjepartsdrivere laget av uavhengige utviklere som så et behov for bedre synkroniseringsmuligheter mellom disse to enhetene.

Alt i alt, hvis du leter etter en enkel måte å synkronisere kontaktene og kalenderen mellom Mac- og Motorola L6-telefonen din, samtidig som du forbedrer eksisterende SMS-funksjonalitet i selve Adresseboken - trenger du ikke lete lenger enn Drivere for Motorola L6 for Mac!

Full spesifikasjon
Forlegger David Reitter
Utgiver-nettsted http://www.david-reitter.com
Utgivelsesdato 2008-08-26
Dato lagt til 2005-12-27
Kategori Drivere
Underkategori Hovedkortdrivere
Versjon 1.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.4 PPC
Krav tested with OS X 10.4
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 4620

Comments:

Mest populær