Skype for Mac

Skype for Mac 8.65.0.78

Mac / Skype / 1599085 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Skype for Mac: Det ultimate kommunikasjonsverktøyet

I dagens hektiske verden er kommunikasjon nøkkelen. Enten det er for personlige eller forretningsmessige formål, har det blitt en nødvendighet å holde kontakten med mennesker fra hele verden. Og når det kommer til kommunikasjonsverktøy, er Skype et av de mest populære og pålitelige alternativene der ute.

Skype er et lite stykke programvare som lar deg ringe gratis til alle andre på Skype, hvor som helst i verden. Den bruker P2P-teknologi (peer-to-peer) for å koble deg til andre brukere, noe som gjør det enkelt og praktisk å holde kontakten med venner, familiemedlemmer og kolleger uansett hvor de er.

Men Skype handler ikke bare om å ringe gratis. Den tilbyr flere funksjoner som gjør den til et uunnværlig verktøy for alle som trenger å kommunisere regelmessig med andre. La oss se nærmere på hva Skype kan gjøre.

Gratis samtaler

Den mest grunnleggende funksjonen til Skype er dens evne til å ringe gratis mellom brukere. Alt du trenger er en internettforbindelse og en mikrofon (eller headset), og du er klar til å gå. Du kan ringe alle andre på Skype gratis – enten de bruker en datamaskin eller mobilenhet – så lenge de også har installert programvaren.

Videosamtaler

Hvis du og vennene dine eller kollegene dine bruker webkameraer, kan du også foreta gratis videosamtaler på Skype. Denne funksjonen lar deg ikke bare høre, men også se personen i den andre enden av linjen – noe som gjør samtalene mer personlige og engasjerende.

Konferansesamtaler

Trenger du å snakke med flere personer samtidig? Ikke noe problem! Med konferansesamtaler på Skype kan opptil 50 personer delta i én samtale – uavhengig av hvor de befinner seg rundt om i verden.

Skjermdeling

Noen ganger er ikke ord nok – spesielt når man prøver å forklare noe teknisk eller komplekst. Det er her skjermdeling kommer godt med: ved å dele skjermen din med en annen bruker via Skype, kan de se nøyaktig hva som skjer på dataskjermen din i sanntid.

Filoverføring

Trenger du å sende filer raskt? Med sikker filoverføring gjennom Skype chat-vinduer eller under tale-/videosamtaler - det har aldri vært enklere å sende dokumenter!

SkypeOut-anrop

Mens du ringer andre brukere innenfor skype-nettverket forblir helt gratis; noen ganger trenger vi å nå ut utenfor nettverket vårt - det er her skypeout-anrop kommer inn i bildet! Med skypeout-anropsfunksjon; vi kan enkelt ringe fasttelefoner og mobiltelefoner over hele verden til virkelig billige minuttpriser!

Sikkerhet

En ting som skiller skype fra konkurrentene er sikkerhetsfunksjonene - alle samtaler som gjøres via skype er sikret med ende-til-ende-kryptering som sikrer fullstendig personvern og konfidensialitet.

Hvorfor velge Skype?

Det er mange grunner til at millioner av mennesker over hele verden velger Skype som sitt primære kommunikasjonsverktøy:

– Det er enkelt å bruke

- Det fungerer på tvers av flere plattformer, inkludert Windows PC/Mac/iOS/Android

- Dens grunnleggende funksjoner forblir helt GRATIS!

- Tilbyr avanserte funksjoner som konferansesamtaler/skjermdeling/filoverføring etc.

- Gir utmerket lyd/videokvalitet selv over tilkoblinger med lav båndbredde

- Sikrer fullstendig personvern og konfidensialitet gjennom ende-til-ende-kryptering

Konklusjon:

Alt i alt; Hvis det å holde kontakten med kjære/venner/kolleger/forretningspartnere på tvers av landegrensene uten å bryte bank høres tiltalende ut, så ikke se lenger enn til "Skype"! Dens brukervennlighet kombinert med avanserte funksjoner som videokonferanser/skjermdeling/filoverføring etc., gjør den til et ideelt valg for både personlig og profesjonell bruk!

Full spesifikasjon
Forlegger Skype
Utgiver-nettsted http://skype.com/
Utgivelsesdato 2020-10-15
Dato lagt til 2020-10-15
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Webtelefoner og VoIP-programvare
Versjon 8.65.0.78
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Pris Free
Nedlastinger per uke 14
Totalt antall nedlastinger 1599085

Comments:

Mest populær