Podcaster for Mac

Podcaster for Mac 1.2.4

Mac / Kudlian Soft / 1639 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Podcaster for Mac: The Ultimate Podcasting Tool

Hvis du leter etter et kraftig og brukervennlig podcastingverktøy, trenger du ikke lete lenger enn til Podcaster for Mac. Denne applikasjonen er utviklet for å hjelpe deg med å lage podcaster og forbedrede podcaster raskt og enkelt, med støtte for en lang rekke funksjoner som gjør den til det perfekte valget for både nybegynnere og erfarne podcastere.

Med Podcaster kan du laste opp podcastene dine til enten en lokal disk, en iDisk. Mac-konto eller en FTP-server. Den administrerer podcastene dine ved å publisere og fjerne dem når de ikke lenger er nødvendige. Den støtter spesifikk iTunes Music Store-informasjon som bilder, opphavsrettsmerknader, kategorier og lenker til nettsider.

En av hovedfunksjonene til Podcaster er dens evne til å publisere podcaster som kan lyttes til på hvilken som helst iPod, MP3-spiller eller datamaskin. Dette betyr at publikum kan nyte innholdet ditt uansett hvor de er, enten de er hjemme eller på farten.

Men det er ikke alt – Podcaster lar deg også lage "forbedrede podcaster", som er lydfiler som inneholder kapittelmarkører der du kan inkludere titler, bilder og nettlenker. Bildene i disse filene kan vises på en iPod med fotofunksjoner. Forbedrede podcaster kan lages fra filmer, et iMovie-prosjekt og til og med fra lysbildefremvisninger i iPhoto.

Podcaster trekker automatisk ut lydinnholdet i riktig format med en konfigurerbar bithastighet for å spare diskplass samtidig som bildene endres til riktig format. Dette gjør det enkelt for alle – uavhengig av deres tekniske ekspertise – å lage forbedrede podcaster av høy kvalitet raskt og enkelt.

Enten du lager en podcastserie som en del av bedriftens markedsføringsstrategi eller bare ønsker å dele tankene dine med andre på nettet gjennom dette populære mediet; Podcaster har alt som trengs i én praktisk pakke!

Nøkkelegenskaper:

- Enkelt å bruke grensesnitt

- Støtter opplasting via lokal disk/iDisk. Mac-konto/FTP-server

- Publiserer/fjerner episoder automatisk

- Støtter iTunes Music Store-informasjon som bilder/opphavsrettsmerknader/kategorier/lenker

- Oppretter standard/forbedret (med kapittelmarkører) lydfiler

- Tilpasser bilder automatisk

Hvorfor velge Podcaster?

Det er mange grunner til at folk velger Podcaster fremfor andre tilgjengelige podcastingverktøy i dag:

1) Brukervennlighet: Med sitt intuitive grensesnittdesign; selv de som aldri har laget en podcast før vil finne det enkelt nok!

2) Allsidighet: Enten du lager standard lydfiler eller forbedrede med kapittelmarkører; det er noe her som passer for alles behov!

3) Kvalitetsutgang: Med innebygde funksjoner for automatisk utvinning/endring av størrelse; brukere trenger ingen teknisk kunnskap overhodet når de bruker denne programvarepakken!

4) Støtte og oppdateringer: Regelmessige oppdateringer sikrer kompatibilitet på tvers av forskjellige plattformer/enheter mens kundestøtte alltid er tilgjengelig dersom det skulle oppstå problemer under bruk.

Konklusjon:

For å konkludere; Hvis du leter etter en alt-i-ett-løsning når det gjelder å lage podcaster av høy kvalitet, så se ikke lenger enn til "Podcastere"! Dens brukervennlighet kombinert med allsidighet gjør denne programvarepakken ideell enten du starter friskt innen dette feltet eller allerede har erfaring under beltet! Så hvorfor vente? Last ned nå og begynn å dele disse tankene/meningene i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Kudlian Soft
Utgiver-nettsted http://www.kudlian.net/
Utgivelsesdato 2008-08-26
Dato lagt til 2008-04-01
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Podcasting-programvare
Versjon 1.2.4
Os krav Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.5 Intel
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1639

Comments:

Mest populær