Mencoder OSX for Mac

Mencoder OSX for Mac 0.7.7

Mac / Klokan Petr Pridal / 45504 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Mencoder OSX for Mac er en kraftig MP3- og lydprogramvare som lar deg rippe DVDer og andre filer direkte til DiVX-format. Denne programvaren er utviklet spesielt for Mac-brukere som ønsker å konvertere mediefilene sine til et mer kompatibelt format uten å miste kvalitet.

Med Mencoder OSX kan du enkelt konvertere DVD-filmer eller andre videofiler til DiVX-format, som støttes bredt av de fleste mediespillere og enheter. Dette betyr at du kan nyte favorittfilmene og -videoene dine på hvilken som helst enhet uten å bekymre deg for kompatibilitetsproblemer.

En av de beste tingene med Mencoder OSX er dens brukervennlighet. Programvaren kommer med et enkelt og intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for selv nybegynnere å bruke. Alt du trenger å gjøre er å velge filen eller DVDen du vil konvertere, velg utdataformatet (DiVX), og klikk på "Start"-knappen.

En annen flott funksjon i Mencoder OSX er hastigheten. Programvaren bruker avanserte kodingsalgoritmer som lar den konvertere store filer raskt uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Dette betyr at du kan få de konverterte filene dine på kort tid, selv om de er flere gigabyte store.

Mencoder OSX støtter også batchkonvertering, noe som betyr at du kan konvertere flere filer samtidig i stedet for å måtte gjøre dem én etter én. Denne funksjonen er nyttig når du har en stor samling mediefiler som må konverteres.

En ting som er verdt å merke seg om Mencoder OSX er at den for øyeblikket bare fungerer over terminal, noe som kan være skremmende for noen brukere som ikke er kjent med kommandolinjegrensesnitt. Imidlertid er det mange veiledninger tilgjengelig på nettet om hvordan du bruker terminalkommandoer med denne programvaren.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig DVD-ripper for din Mac-datamaskin, bør Mencoder OSX definitivt være på listen over alternativer. Med sin raske konverteringshastighet og støtte for batch-behandling, vil denne programvaren spare deg for tid samtidig som den sikrer høy kvalitet hver gang!

Full spesifikasjon
Forlegger Klokan Petr Pridal
Utgiver-nettsted http://mplayerosx.sourceforge.net/
Utgivelsesdato 2008-08-25
Dato lagt til 2003-06-03
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori CD-brennere
Versjon 0.7.7
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.2
Krav Mac OS X 10.2 or higher
Pris Free
Nedlastinger per uke 3
Totalt antall nedlastinger 45504

Comments:

Mest populær