Amorphium for Mac

Amorphium for Mac 3.1

Mac / EI Technology Group / 1441 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Amorphium for Mac er en kraftig programvare for grafisk design som tilbyr et bredt spekter av intuitive verktøy for å hjelpe deg med å lage fantastiske 3D-mesterverk. Enten du er en profesjonell designer eller bare har begynt, har Amorphium 3 alt du trenger for å bringe ideene dine ut i livet.

I hjertet av programmet er den svært optimaliserte Amorphium-grafikkmotoren, som gir et fullstendig interaktivt miljø der alle operasjoner skjer på solide objekter i sanntid. Dette betyr at du kan se designene dine komme til live mens du jobber med dem, noe som gjør det enklere enn noen gang før å lage komplekse former og strukturer.

En av de fremtredende funksjonene til Amorphium 3 er dens lynraske gjengivelsesmotor. Dette lar deg produsere imponerende 3D-bilder med praktisk talt hvilken som helst oppløsning for web, print, digital video og film. Enten du lager en animasjon eller designer en produktprototype, vil Amorphiums gjengivelsesevne bidra til å sikre at det endelige produktet ditt ser fantastisk ut.

I tillegg til sin kraftige gjengivelsesmotor, inkluderer Amorphium også avanserte funksjoner som Radiosity-gjengivelse for fotorealistiske scener og Raytracing for naturtro overflaterefleksjoner og brytninger. Disse funksjonene lar designere lage utrolig realistiske bilder som garantert vil imponere både kunder og kolleger.

En annen flott egenskap ved Amorphium er dens variable røyk- og lyseffekter. Disse effektene kan brukes til å legge til dybde og realisme til designene dine ved å simulere ting som tåke eller atmosfæriske lysforhold. Med disse verktøyene til din disposisjon, er det ingen grenser for hva du kan lage med denne programvaren.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig grafisk designprogramvare som tilbyr både brukervennlighet og avanserte funksjoner, så ikke se lenger enn til Amorphium for Mac. Med sitt intuitive grensesnitt og lynraske gjengivelsesmotor, vil denne programvaren garantert bli et viktig verktøy i enhver designers verktøysett. Så hvorfor vente? Last den ned i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger EI Technology Group
Utgiver-nettsted http://www.eitechnologygroup.com
Utgivelsesdato 2008-11-08
Dato lagt til 2003-02-24
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Animasjonsprogramvare
Versjon 3.1
Os krav Mac OS Classic, Macintosh, Mac OS X 10.1, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2
Krav Mac OS 9 - OS X G3 233 or better 16 MB graphics card
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1441

Comments:

Mest populær