Action Is for Mac

Action Is for Mac

Mac / Brain Eaters Fonts / 48055 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Action Is for Mac er en kraftig grafisk designprogramvare som tilbyr et bredt spekter av funksjoner og verktøy for å hjelpe deg med å lage imponerende design. Enten du er en profesjonell designer eller bare har begynt, er denne programvaren perfekt for alle som ønsker å ta designferdighetene sine til neste nivå.

En av de fremtredende funksjonene til Action Is for Mac er det omfattende skriftbiblioteket. Med over 500 forskjellige skrifttyper å velge mellom, vil du aldri gå tom for alternativer når det gjelder å lage unike og iøynefallende design. Og hvis du leter etter noe spesifikt, gjør programvarens søkefunksjon det enkelt å finne akkurat det du trenger.

Men Action Is for Mac handler ikke bare om fonter – det inkluderer også en rekke andre verktøy og funksjoner som gjør utformingen enklere og mer effektiv. For eksempel inkluderer programvaren avanserte fargebehandlingsverktøy som lar deg lage tilpassede fargepaletter og enkelt bruke dem på tvers av designene dine.

En annen flott funksjon ved Action Is for Mac er støtten for vektorgrafikk. Dette betyr at alle designene dine vil være skalerbare uten å miste kvalitet, noe som gjør dem perfekte for bruk i alt fra visittkort til reklametavler.

Selvfølgelig ville ingen programvare for grafisk design være komplett uten et intuitivt brukergrensesnitt – og Action Is for Mac leverer også på denne fronten. Programvarens rene og moderne grensesnitt gjør det enkelt å navigere gjennom alle funksjonene, samtidig som det gir mange tilpasningsmuligheter slik at du kan skreddersy arbeidsområdet akkurat slik du liker det.

Alt i alt, hvis du leter etter et kraftig, men brukervennlig grafisk designverktøy med et omfattende skriftbibliotek og støtte for vektorgrafikk, trenger du ikke lete lenger enn Action Is for Mac. Med sitt brede utvalg av funksjoner og verktøy til din disposisjon, er det ingen grenser for hva slags design du kan lage med denne allsidige programvaren.

Nøkkelegenskaper:

- Over 500 forskjellige skrifttyper

- Avanserte fargestyringsverktøy

- Støtte for vektorgrafikk

- Intuitivt brukergrensesnitt

- Tilpassbar arbeidsplass

Systemkrav:

- macOS 10.12 eller nyere

- Intel Core i5-prosessor eller høyere

- 8 GB RAM (16 GB anbefales)

- 2 GB ledig diskplass

Full spesifikasjon
Forlegger Brain Eaters Fonts
Utgiver-nettsted http://www.fontdiner.com/
Utgivelsesdato 2008-11-08
Dato lagt til 1999-06-17
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Skrifttyper
Versjon
Os krav Macintosh
Krav System 7.x
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 48055

Comments:

Mest populær