Euro Classic for Mac

Euro Classic for Mac 1.0

Mac / Le Scarabee / 8076 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Euro Classic for Mac er en kraftig grafisk designprogramvare som tilbyr mer enn 30 varianter av europengesymbolet. Denne programvaren er utviklet spesielt for Mac-brukere som trenger å jobbe med euro-symboler i designene sine. Med Euro Classic kan du enkelt lage profesjonelt utseende design som inneholder euro-symbolet på ulike måter.

En av hovedtrekkene til Euro Classic er dens allsidighet. Programvaren kommer med både TrueType- og PostScript-versjoner av fonten, noe som betyr at du kan bruke den med et bredt spekter av applikasjoner og programmer. Enten du jobber med et nettsted, designer en brosjyre eller lager en annonse, har Euro Classic deg dekket.

En annen stor ting med Euro Classic er dens brukervennlighet. Programvaren kommer med en Acrobat PDF-fil som forklarer hvordan du bruker den effektivt. Dette betyr at selv om du er ny på grafisk design eller aldri har brukt denne typen programvare før, vil du kunne komme i gang raskt og enkelt.

En ting som skiller Euro Classic fra andre programvarealternativer for grafisk design der ute, er fokuset på euro-symbolet spesifikt. Hvis arbeidet ditt innebærer å bruke denne valutaen ofte, vil dette verktøyet være uvurderlig for arbeidsflyten din.

Når det gjelder funksjonalitet, tilbyr Euro Classic alt du trenger for å lage fantastiske design med eurosymbolet. Du kan velge mellom over 30 forskjellige varianter av selve symbolet, noe som gir deg rikelig med kreativ frihet når du designer prosjektene dine.

Alt i alt, hvis du leter etter et kraftig, men likevel brukervennlig grafisk designverktøy som fokuserer spesifikt på å inkludere eurovalutaen i arbeidet ditt, så trenger du ikke lete lenger enn til Euro Classic for Mac!

Full spesifikasjon
Forlegger Le Scarabee
Utgiver-nettsted http://www.scarabee.com/
Utgivelsesdato 2008-11-08
Dato lagt til 1999-04-07
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Skrifttyper
Versjon 1.0
Os krav Macintosh
Krav System 7
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 8076

Comments:

Mest populær