Apple Basic Connectivity Set Update for Mac

Apple Basic Connectivity Set Update for Mac 1.1.1

Mac / Apple / 6884 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hvis du er en Mac-bruker, vet du hvor viktig det er å ha de riktige driverne installert på datamaskinen. Drivere er viktige deler av programvare som lar datamaskinen din kommunisere med eksterne enheter som skrivere, skannere og modemer. Uten de riktige driverne vil ikke disse enhetene fungere ordentlig eller i det hele tatt.

Det er her Apple Basic Connectivity Set Update for Mac kommer inn. Denne omfattende pakken inneholder alle verktøyene du trenger for å bruke med Apple Modem Tool i én enkel nedlasting. Filene er også tilgjengelige separat hvis du foretrekker å installere dem enkeltvis.

Inkludert i denne pakken er XModem overføringsprotokollutvidelsen, som muliggjør pålitelige filoverføringer over en seriell tilkobling. Dette er spesielt nyttig hvis du trenger å overføre store filer mellom to datamaskiner eller mellom en datamaskin og en ekstern enhet som et modem.

Det serielle verktøyutvidelsen er også inkludert, som gir avanserte alternativer for konfigurering og feilsøking av serielle tilkoblinger på Mac-en. Med dette verktøyet kan du enkelt diagnostisere og fikse problemer med serielle tilkoblinger uten å måtte ty til kompliserte kommandolinjeverktøy.

Men kanskje viktigst av alt, denne oppdateringen inkluderer støtte for nyere versjoner av macOS som kanskje ikke er kompatible med eldre versjoner av disse verktøyene. Hvis du nylig har oppgradert Mac-operativsystemet og oppdaget at noen av driverne dine ikke lenger fungerer som de skal, kan det å installere denne oppdateringen være akkurat det du trenger for å få alt til å fungere igjen.

Det er verdt å merke seg at selv om denne oppdateringen inneholder mange nyttige verktøy for å jobbe med modemer og andre eksterne enheter på Mac-en, inkluderer den ikke selve Apple Modem Tool. Du må laste den ned separat hvis du ikke allerede har den installert på datamaskinen.

Totalt sett, hvis du leter etter et omfattende sett med tilkoblingsverktøy for bruk med modemer og andre eksterne enheter på Mac-en, trenger du ikke lete lenger enn Apple Basic Connectivity Set Update. Med det brukervennlige grensesnittet og kraftige funksjonene vil det garantert gjøre det enklere enn noen gang før å administrere forbindelsene dine!

Full spesifikasjon
Forlegger Apple
Utgiver-nettsted http://www.apple.com/
Utgivelsesdato 2008-12-05
Dato lagt til 1997-02-24
Kategori Drivere
Underkategori Modemdrivere
Versjon 1.1.1
Os krav Macintosh
Krav System 7.x
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 6884

Comments:

Mest populær