MagicDraw UML for Mac

MagicDraw UML for Mac 19.0 LTR3

Mac / No Magic / 5307 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

MagicDraw UML for Mac er et kraftig og allsidig visuell modellering og CASE-verktøy som er utviklet for å hjelpe forretningsanalytikere, programvareanalytikere, systemanalytikere, programmerere, QA-ingeniører og dokumentasjonsforfattere med å analysere og designe objektorienterte (OO) systemer og databaser. Med sine avanserte funksjoner og støttefunksjoner for teamarbeid er MagicDraw UML for Mac det perfekte verktøyet for enhver organisasjon som ønsker å strømlinjeforme utviklingsprosessen.

Som en grafisk designprogramvare i kategorien UML-modelleringsverktøy, gir MagicDraw UML for Mac brukere et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å lage komplekse diagrammer raskt. Programvarens dra-og-slipp-funksjonalitet lar brukere enkelt legge til elementer som klasser, grensesnitt, pakker, brukstilfeller, aktører eller komponenter i diagrammene sine. I tillegg tilbyr programvaren et bredt spekter av tilpasningsalternativer som lar brukere skreddersy diagrammene i henhold til deres spesifikke behov.

En av nøkkelfunksjonene til MagicDraw UML for Mac er kodekonstruksjonsmekanismen som gir full støtte for J2EE programmeringsspråk som Java Enterprise Edition (Java EE), C#, C++, CORBA IDL programmeringsspråk samt. NET-teknologier. Dette betyr at utviklere enkelt kan generere kode fra modellene sine eller reversere eksisterende kode til modeller uten å miste informasjon i prosessen.

En annen viktig funksjon ved MagicDraw UML for Mac er funksjonene for databaseskjemamodellering som lar utviklere lage detaljerte databaseskjemaer ved hjelp av et intuitivt grafisk grensesnitt. Programvaren støtter også DDL-generering som gjør det mulig for utviklere å automatisk generere SQL-skript basert på deres databaseskjemadesign.

I tillegg til disse funksjonene nevnt ovenfor, tilbyr MagicDraw UML også reverse engineering-fasiliteter som gjør det mulig for utviklere som jobber med eldre systemer eller udokumenterte kodebaser, kan importere eksisterende kildekode til MagicDraws modelllager hvor de kan analyseres videre ved hjelp av ulike visualiseringsverktøy levert av denne grafikken. design programvare.

Videre lar Magic Draws teamarbeidsstøttefunksjon flere teammedlemmer jobbe på ulike deler av et prosjekt samtidig, samtidig som de sikrer konsistens på tvers av alle aspekter av utvikling, inkludert kravinnsamling, design, koding, testing osv.. Dette sikrer bedre samarbeid mellom teammedlemmer som fører mot raskere levering ganger med færre feil.

Totalt sett gjør Magic Draws allsidighet det til et ideelt valg, ikke bare for store organisasjoner, men også små bedrifter som ser frem til å strømlinjeforme utviklingsprosessene sine samtidig som de opprettholder høye kvalitetsstandarder. Det brukervennlige grensesnittet kombinert med avanserte funksjoner gjør det til en av de beste grafiske designprogramvarene som er tilgjengelige på markedet i dag.

Full spesifikasjon
Forlegger No Magic
Utgiver-nettsted http://www.nomagic.com
Utgivelsesdato 2020-05-08
Dato lagt til 2020-05-08
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori CAD-programvare
Versjon 19.0 LTR3
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Pris $149.00
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 5307

Comments:

Mest populær