Inkscape for Mac

Inkscape for Mac 1.0.1

Mac / Bryce Harrington / 56724 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Inkscape for Mac er en kraftig og allsidig programvare for grafisk design som tilbyr et bredt spekter av funksjoner og muligheter. Som et åpen kildekode-tegneverktøy er Inkscape designet for å gi brukere samme funksjonalitetsnivå som annen populær grafisk designprogramvare som Illustrator, Freehand og CorelDraw.

En av de viktigste fordelene med Inkscape er bruken av W3C-standarden skalerbar vektorgrafikkformat (SVG). Dette lar brukere lage vektorgrafikk av høy kvalitet som kan skaleres opp eller ned uten å miste kvalitet. Noen støttede SVG-funksjoner inkluderer grunnleggende former, baner, tekst, markører, kloner, alfablanding, transformasjoner, gradienter og gruppering.

I tillegg til støtte for SVG-formatgrafikkoppretting og redigeringsverktøy som noderedigering og lagadministrasjon er også tilgjengelig i Inkscape. Disse verktøyene lar brukere enkelt lage komplekse design mens de opprettholder full kontroll over alle aspekter av arbeidet.

En annen flott funksjon som tilbys av Inkscape er støtten for Creative Commons-metadata. Dette betyr at brukere enkelt kan legge til informasjon om arbeidet sitt som forfatterskap eller lisensieringsinformasjon direkte i designene deres.

For de som trenger enda mer avansert funksjonalitet fra programvaren for grafisk design, støtter Inkscape også komplekse baneoperasjoner som tekst-på-bane-redigering samt SVG XML-redigering. Dette gjør det mulig å lage svært detaljerte design med presisjonsnøyaktighet.

Når det gjelder å importere filer til prosjektet ditt, vil du oppdage at Inkscape støtter flere formater, inkludert EPS Postscript JPEG PNG BMP TIFF blant andre. Og når det er på tide å eksportere det ferdige arbeidet ditt, kan du velge mellom flere vektorbaserte formater inkludert PNG som sikrer maksimal kompatibilitet på tvers av forskjellige plattformer.

Overordnet hovedmål for Inkscapes er å tilby et kraftig, men brukervennlig tegneverktøy som er fullt kompatibelt med XML SVG CSS-standarder, samtidig som man opprettholder et aktivt brukerfellesskap gjennom åpne utviklingsprosesser som sørger for at Inkscapes brukervennlighet kan utvides av alle som er interessert i å lage høye -kvalitets vektorgrafikk på Mac-datamaskiner!

Full spesifikasjon
Forlegger Bryce Harrington
Utgiver-nettsted http://www.inkscape.org/
Utgivelsesdato 2020-09-22
Dato lagt til 2020-09-22
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Illustrasjonsprogramvare
Versjon 1.0.1
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Pris Free
Nedlastinger per uke 5
Totalt antall nedlastinger 56724

Comments:

Mest populær