Code Story for Mac

Code Story for Mac 1.0.4

Mac / Code Story / 2 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Code Story for Mac: Det ultimate utviklerverktøyet for å dokumentere programvareprosjektene dine

Som utvikler vet du hvor viktig det er å dokumentere programvareprosjektene dine. Det hjelper deg å holde styr på hva du har gjort, hvorfor du gjorde det og hvordan det fungerer. Men la oss innse det: tradisjonelle notatapplikasjoner kan være tungvint og koblet fra koden din. Det er der Code Story kommer inn.

Code Story er et skrivebordsprogram som er designet for å hjelpe deg med å dokumentere programvareprosjektene dine på en helt ny måte. Med Code Story kan du skrive riktekstnotater som inkluderer bilder og lenker akkurat som enhver annen app for å ta notater. Men den drepende funksjonen er muligheten til å bygge inn livevisninger fra kildefilene dine rett inn i notatene dine.

Hva betyr dette? Det betyr at det du ser i notatene dine ikke er kodebiter, men direkte, alltid synkroniserte visninger av koden din. Du kan til og med gjøre små koderedigeringer uten å forlate dokumentasjonen! Dette gjør Code Story til et utrolig kraftig verktøy for å dokumentere komplekse programvareprosjekter.

Men det er ikke alt – tokenene du setter inn i koden din viser seg også å være veldig nyttige, fordi når du ser en, betyr det at det er noe som er verdt å merke seg (jeg har også laget Atom- og Sublime-plugin-modulene slik at du kan åpne de relevante notatene rett fra koden din).

Her er noen av nøkkelfunksjonene til Code Story:

- Direktevisninger: Bygg inn livevisninger fra kildefiler direkte i notater

- Rik tekstredigering: Skriv detaljerte notater med bilder og lenker

- Tokensystem: Bruk tokens for å markere bemerkelsesverdige deler av koden

- Atom/Sublime-plugin-moduler: Åpne relevante notater rett fra kildefilen

Med disse funksjonene gjør Code Story dokumentering av programvareprosjekter enklere enn noen gang før. Du trenger ikke lenger å bytte frem og tilbake mellom ulike applikasjoner eller slite med frakoblede informasjonsbiter.

Men ikke bare ta vårt ord for det – her er hva noen brukere har sagt om Code Story:

"Jeg har brukt Code Story i noen måneder nå, og jeg er imponert over hvor mye enklere det har gjort livet mitt som utvikler." - John D., programvareingeniør

"Code Story har fullstendig endret måten jeg nærmer meg dokumentasjon på. Det er så mye mer effektivt enn noe annet jeg har prøvd." - Sarah L., nettutvikler

Så hvis du leter etter en innovativ måte å dokumentere programvareprosjektene dine på, prøv Code Story i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Code Story
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2017-05-18
Dato lagt til 2017-05-18
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori IDE-programvare
Versjon 1.0.4
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.11, macOSX (deprecated)
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 2

Comments:

Mest populær