My Wine Storage for Mac

My Wine Storage for Mac 1.1.0

Mac / @pps4Me / 10 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hvis du er en vinentusiast, så vet du hvor viktig det er å holde vinsamlingen din organisert og riktig oppbevart. Det er her My Wine Storage for Mac kommer inn. Denne hjemmeprogramvaren er utviklet for å hjelpe deg med å administrere vinkjelleren din på en enkel måte.

Med My Wine Storage kan du enkelt holde styr på alle vinene i samlingen din. Programvaren viser gjeldende verdi av vinsamlingen din, slik at du alltid vet hva den er verdt. Du kan også legge inn minimumsmengder for hver av vinene dine, slik at du får en melding når det er på tide å fylle på.

En av de beste egenskapene til My Wine Storage er dens evne til å lage et bestillingssammendrag basert på vinene som må bestilles. Dette gjør det enkelt for deg å holde deg på toppen av beholdningen din og sikre at du alltid har nok vin for hånden.

Men det er ikke alt – My Wine Storage lar deg også legge til detaljert informasjon om hver flaske i samlingen din. Du kan inkludere informasjon som årgangsår, druesort, region og smaksnotater. Dette gjør det enkelt for deg å finne akkurat det du leter etter når du velger en flaske fra kjelleren.

My Wine Storage er utrolig brukervennlig og intuitiv. Grensesnittet er rent og enkelt, noe som gjør det enkelt for selv nybegynnere å navigere gjennom programvaren uten problemer.

Alt i alt, hvis du leter etter en effektiv måte å administrere vinkjelleren din og holde styr på alle flaskene i samlingen din, så er My Wine Storage definitivt verdt å sjekke ut!

Full spesifikasjon
Forlegger @pps4Me
Utgiver-nettsted http://www.pps4me.de/welcome_us/apps_us/hv.html
Utgivelsesdato 2015-04-25
Dato lagt til 2015-04-25
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Hjemlagerprogramvare
Versjon 1.1.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris $5.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 10

Comments:

Mest populær