Bits for Mac

Bits for Mac 1.0.6

Mac / Nikolaev And Co / 33 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Bits for Mac: Den ultimate underholdningsprogramvaren for journalføring og blogging

Er du lei av å bruke separate applikasjoner for journalføring og blogging? Ønsker du å effektivisere din kreative prosess og gjøre den mer effektiv? Se ikke lenger enn til Bits for Mac, den ultimate underholdningsprogramvaren som lar deg journalføre og blogge i ett praktisk program.

Bits er designet for å være lett og diskret, og tar opp minimalt med plass på skrivebordet samtidig som det gir maksimal funksjonalitet. Med skysynkronisering, komfortabel bildetilføyelse, fulltekstsøkefunksjoner og integrasjon med bloggen din, gjør Bits journalføring så komfortabel som mulig.

En av de viktigste fordelene med å bruke Bits er at det lar deg holde dine personlige oppføringer atskilt fra dine offentlige. Du kan fortsette å føre en privat journal samtidig som du deler utvalgte oppføringer direkte på bloggen din. På denne måten kan du opprettholde en følelse av privatliv samtidig som du får nye venner og deler tankene dine med andre.

I tillegg til sine kraftige bloggemuligheter, tilbyr Bits også enkle, men effektive bildebehandlingsverktøy. Du kan enkelt legge til bilder ved å velge en fil når du oppretter en oppføring eller ganske enkelt dra bildet inn i Bits-vinduet. Hvis et bilde er i utklippstavlen, kan du lime det inn ved hjelp av menykommandoer eller hurtigtaster.

Men det som virkelig skiller Bits fra andre alternativer for underholdningsprogramvare, er dens brukervennlighet. Enten du er en erfaren blogger eller nettopp har begynt med journalføring, er denne applikasjonen designet med enkelhet i tankene. Du trenger ingen teknisk ekspertise eller kodekunnskap – bare åpne opp appen og begynn å skrive!

Så hvorfor bør du velge Bits fremfor andre alternativer for underholdningsprogramvare? Her er bare noen få grunner:

1) Praktisk: Med både journalføring og blogging i ett program, er det ikke nødvendig å bytte mellom flere programmer.

2) Personvern: Hold personlige oppføringer atskilt fra offentlige.

3) Bildebehandling: Legg til bilder raskt og enkelt uten problemer.

4) Brukervennlighet: Ingen teknisk ekspertise kreves - hvem som helst kan begynne å bruke denne appen med en gang!

Alt i alt, hvis du leter etter en alt-i-ett-løsning for journalføring og blogging som er enkel å bruke, men fullpakket med funksjoner – ikke se lenger enn Bits for Mac!

Full spesifikasjon
Forlegger Nikolaev And Co
Utgiver-nettsted http://getnumi.info/
Utgivelsesdato 2014-05-21
Dato lagt til 2014-05-21
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Livsstilsprogramvare
Versjon 1.0.6
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9
Krav None
Pris $0.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 33

Comments:

Mest populær