Code39Encoder for Mac

Code39Encoder for Mac 1.5

Mac / Mobilio / 19 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Code39Encoder for Mac er en kraftig forretningsprogramvare som lar deg enkelt lage og kode Code39-strekkoder på din Mac-datamaskin. Code39 er en alfanumerisk strekkode som er mye brukt i industrien, markedsføring og til og med av myndigheter. Den lar deg kode alle store bokstaver (fra A til Å), sifre (fra 0 til 9) og en rekke andre symboler ("-",".", "$","/","+", " %", og mellomrom). Det er også ett spesielt symbol - stjernen ("*") - som brukes til å angi begynnelsen og slutten av koden for strekkodeskanneren. Før og etter hver Code39 bør det være en stille sone med 10 smale stolper.

Med Code39Encoder for Mac kan du enkelt generere høykvalitets Code39-strekkoder for dine produkter, inventarartikler eller andre formål. Programvaren gir et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å legge inn dataene dine og tilpasse strekkodene dine med ulike alternativer som skriftstørrelse, farge, høyde-til-bredde-forhold, stille sonebredde, beregningsmetode for kontrollsum etc.

En av nøkkelfunksjonene til Code39Encoder for Mac er evnen til å generere flere strekkoder samtidig ved hjelp av batchbehandling. Denne funksjonen kan spare deg for mye tid hvis du trenger å lage hundrevis eller tusenvis av strekkoder samtidig.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er dens støtte for ulike filformater som PNG, JPEG, TIFF etc., noe som betyr at du enkelt kan eksportere strekkodene dine i forskjellige formater avhengig av dine behov.

Code39Encoder for Mac kommer også med avanserte alternativer som automatisk kontrollsumberegning som sikrer at alle genererte koder er gyldige i henhold til industristandarder. Du kan også velge mellom to typer sjekksumberegningsmetoder: Modulo 43 eller Modulo 47.

I tillegg til disse funksjonene gir denne programvaren også støtte for Unicode-tegn, noe som betyr at du kan kode ikke-engelske tegn i strekkodene dine om nødvendig.

Alt i alt, hvis du leter etter et brukervennlig, men kraftig verktøy for å generere høykvalitets Code39-strekkoder på din Mac-datamaskin, så trenger du ikke lete lenger enn Code39Encoder! Med det intuitive grensesnittet og avanserte funksjoner som batchbehandling og automatisk sjekksumberegning vil den garantert dekke alle dine behov når det kommer til å lage profesjonelt utseende koder raskt og effektivt!

Full spesifikasjon
Forlegger Mobilio
Utgiver-nettsted http://www.mobiliodevelopment.com
Utgivelsesdato 2013-01-03
Dato lagt til 2013-01-03
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Lagerprogramvare
Versjon 1.5
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris $1.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 19

Comments:

Mest populær