Movavi Screen Recorder for Mac

Movavi Screen Recorder for Mac 11.1.0

Mac / Movavi / 2700 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Movavi Screen Recorder for Mac er en kraftig og allsidig videoprogramvare som lar deg ta opp alle slags skjermvideoer på din Mac. Enten du vil fange opp direktesendinger, programaktiviteter, nettinnhold eller til og med digitalt maleri, har denne programvaren deg dekket. Med sitt jevne HD-videoopptak med opptil 60 fps og tilpassbare hurtigtaster, tilbyr Movavi Screen Recorder for Mac ubegrensede muligheter for screencasting.

En av de fremtredende funksjonene til Movavi Screen Recorder for Mac er evnen til å fange opp systemlyder og lyd fra CD-spillere og andre enheter eller via en USB-mikrofon. Dette inkluderer stemmekommentarer uten at det kreves ekstra programvare. Brukere må imidlertid installere den gratis SoundFlower-appen for å ta opp systemlyder.

Med Movavi Screen Recorder for Mac kan du enkelt ta opp videoer fra Mac-skjermen - programmer eller streaming-videoer - med opptil 60 bilder per sekund og lagre dem som MP4-filer. Du kan også lagre klipp i praktiske forhåndsinnstillinger som er kompatible med iPad, iPhone, iPod, Apple TV eller Android-enheter.

Det er enkelt å tilpasse opptaksområdet ditt med Movavi Screen Recorder for Mac - velg ganske enkelt mellom fullskjerm eller definer en del av skjermen som opptaksområde. Programmets brukervennlige grensesnitt og enkle innstillinger gjør det enkelt å se resultater raskt.

I tillegg til sin imponerende funksjonalitet, har Movavi Screen Recorder for Mac flott design og brukervennlighet. Det elegante grensesnittet gjør det enkelt å navigere gjennom alle funksjonene som er tilgjengelige, samtidig som det gir en intuitiv opplevelse.

Alt i alt, hvis du leter etter en pålitelig videoprogramvare som tilbyr ubegrensede muligheter når det kommer til skjermcasting på Mac-enheten din, så se ikke lenger enn Movavi Screen Recorder for Mac!

Full spesifikasjon
Forlegger Movavi
Utgiver-nettsted http://movavi.com
Utgivelsesdato 2020-01-29
Dato lagt til 2020-01-29
Kategori Video programvare
Underkategori Programvare for videoopptak
Versjon 11.1.0
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 7
Totalt antall nedlastinger 2700

Comments:

Mest populær