MacGourmet Deluxe for Mac

MacGourmet Deluxe for Mac 4.2.9

Mac / Mariner Software / 9074 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

MacGourmet Deluxe for Mac er en kraftig hjemmeprogramvare som lar deg enkelt lage, bygge og dele oppskriftssamlingen din. Enten du er en erfaren kokk eller nettopp har startet på kjøkkenet, har denne programvaren alt du trenger for å organisere oppskriftene dine og planlegge måltider med letthet.

Med MacGourmet Deluxe for Mac kan du lage notater om favorittvinene dine og pare dem med spesifikke retter. Du kan også planlegge måltider for en dag eller en uke og deretter synkronisere dem til iCal slik at du aldri går glipp av et måltid. Programvaren lar deg til og med få næringsverdiene til mat, oppskrifter og individuelle porsjoner ved å få tilgang til USDA-databasen inkludert i MacGourmet.

En av de beste funksjonene til denne programvaren er dens evne til å finne oppskrifter på nettet og legge dem til samlingen din ved hjelp av dens intuitive funksjoner. Du kan søke etter oppskrifter etter ingrediens eller nøkkelord, lagre dem direkte i oppskriftsbiblioteket ditt og til og med redigere dem etter behov.

MacGourmet Deluxe for Mac gjør det også enkelt å skrive ut handlelister eller eksportere dem til din PDA slik at du alltid har alt du trenger når du handler mat. Og hvis du vil dele dine kulinariske kreasjoner med andre, lar denne programvaren deg publisere oppskrifter direkte fra applikasjonen til bloggen din eller. mac-konto.

Men kanskje en av de mest spennende funksjonene til MacGourmet Deluxe for Mac er evnen til å bruke familieoppskrifter (eller andre instruksjoner) for å lage høyoppløselige PDF-er eller profesjonelt utseende innbundne kokebøker. Dette betyr at brukere ikke bare kan holde sine egne personlige oppskriftssamlinger organisert, men de kan også gjøre disse samlingene til vakre minnesmerker som vil bli verdsatt av generasjoner.

Alt i alt, hvis matlaging er noe som bringer glede inn i livet ditt, er det ingen bedre måte enn å bruke MacGourmet Deluxe for Mac, da det gir alle nødvendige verktøy som kreves for å gjøre matlagingen morsommere og samtidig holde ting organisert!

Anmeldelse

MacGourmet Deluxe kan hjelpe deg med å samle inn, redigere, bruke og dele dine favorittoppskrifter og oppskriftsrelaterte notater i et enkelt, intuitivt grensesnitt i iTunes-stil, som er mye forbedret i forhold til tidligere versjoner. Denne Deluxe-versjonen inkluderer alle de tre valgfrie plugin-modulene for MacGourmet: Måltidsplanen (for å planlegge måltider og synkronisere med iCal), Cookbook (for å lage og dele PDF-kokebøker) og innebygde ernæringsdata fra USDA-databasen (som gjør det er enkelt å beregne næringsinformasjon for hele oppskrifter). Hovedoppskriftsgrensesnittet er svært tilpassbart og inkluderer en stor, lettlest "Chef View" for bærbar matlaging, som du kan kontrollere med talegjenkjenning eller en Apple Remote. MacGourmets oppskriftsimportassistent og integrasjon med Safari gjør import av oppskrifter fra nettet nesten uanstrengt (spesielt for appens støttede liste med over 40 populære oppskriftssider).

MacGourmet gjør det også enkelt å kompilere matlagingsnotater og handlelister (for enkel utskrift eller eksport), sammen med en handlelistehistorikk. Verktøy for å ta notater om vin hjelper deg med å holde styr på personlige vurderinger, flaskeetiketter og "kjellerinfo" (som åpningsdato og modningsdato), og nylige oppdateringer hjelper også ambisiøse matbloggere med støtte for MacJournal. Samlet sett er MacGourmet en av de beste applikasjonene i sitt slag på Mac-en - og selv om den er litt kostbar, tilbyr Deluxe-versjonen en god verdi gitt kostnadene for de valgfrie plugin-modulene.

Full spesifikasjon
Forlegger Mariner Software
Utgiver-nettsted http://www.marinersoftware.com/
Utgivelsesdato 2020-01-27
Dato lagt til 2020-01-27
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Oppskriftsprogramvare
Versjon 4.2.9
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 9074

Comments:

Mest populær