Insights for Mac

Insights for Mac 6.3.2

Mac / KnowledgeMiner Software / 451 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Insights for Mac: The Ultimate Data Mining Software for Business

I dagens datadrevne verden må bedrifter ta informerte beslutninger basert på nøyaktig og relevant informasjon. Men med det store volumet av data som er tilgjengelig, kan det være utfordrende å trekke ut meningsfull innsikt som kan drive virksomhetsvekst. Det er her Insights for Mac kommer inn – en kraftig 64-bits parallell datautvinningsprogramvare som tar konvensjonell datautvinning til et nytt nivå av sofistikert og anvendelighet.

Insights er designet for å hjelpe brukere i nesten alle felt med å analysere støyende datasett og bygge kraftige modeller som kan brukes til å få ny innsikt i komplekse fenomener, forutsi fremtidig atferd, simulere "hva-hvis"-spørsmål og identifisere metoder for kontrollprosesser. Enten du jobber med salgsprediksjon, ressursplanlegging, tekniske problemer, forskning på klimaendringer eller helsevitenskapelige spørsmål – Insights åpner for et vell av nye muligheter.

Programvaren tar observasjonsdata som beskriver et problem eller en prosess og konstruerer en fungerende matematisk modell ved hjelp av AI-drevne selvorganiserende modelleringsalgoritmer. Dette lar brukere enkelt trekke ut ny og nyttig kunnskap fra datasettene sine som de kan bruke til å støtte beslutningstaking.

En av de viktigste fordelene med Insights er dens brukervennlighet. Programvaren er kompatibel med populære formater som Microsoft Excel, noe som gjør den tilgjengelig selv for de uten omfattende teknisk ekspertise. I tillegg kommer Insights med dokumentasjon, ekstra litteratureksempeldata og modeller som simulering av verdens oljeprisprediksjon frem til 2025 månedlig global temperatur ozonkonsentrasjon eller solaktivitetsspådommer frem til 2017 reproduktiv toksisitetsprediksjon av kjemikaliers husverdi eller datasystemaktivitetsprediksjon - alt designet for å hjelpe deg komme i gang med din egen datasettanalyse.

Insights tilbyr flere funksjoner som skiller den fra annen lignende programvare:

1) Parallell prosessering: Med sin 64-bits arkitektur har Insights muligheten til å behandle store datasett raskt ved å bruke flere kjerner samtidig.

2) Selvorganiserende modelleringsalgoritmer: Disse algoritmene lar brukere bygge modeller uten å ha forkunnskap om den underliggende strukturen til datasettet deres.

3) Kompatibilitet: Insights støtter ulike filformater inkludert CSV Excel SPSS SAS JMP R Minitab MATLAB etc., noe som gjør det enkelt for brukere som allerede er kjent med disse verktøyene.

4) Visualiseringsverktøy: Programvaren gir interaktive visualiseringsverktøy som gjør det mulig for brukere å utforske datasettene sine visuelt.

5) Prediktive analysefunksjoner: Med sine prediktive analysefunksjoner lar Insight bedrifter ikke bare forstå hva som skjedde, men også hva som vil skje videre.

6) Kostnadseffektiv løsning: I motsetning til andre dyre løsninger på bedriftsnivå tilbyr Insight et rimelig alternativ uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Alt i alt, hvis du leter etter et brukervennlig, men likevel sofistikert verktøy som kan hjelpe deg med å få verdifull innsikt fra datasettene dine, så trenger du ikke lete lenger enn til Insights for Mac!

Anmeldelse

Som en effektiv datautvinningsprogramvare kan Insights for Mac brukes av fagfolk på tvers av bransjer. Med den kan du forutsi salg, prosjektproduksjon og etterspørsel, organisere og analysere data fra offentlige etater, behandle klimaendringer-relatert informasjon og utføre forskjellige andre datautvinning, analyse og prognoseoppgaver.

Fordeler

Selvorganiserende og for det meste autonom: Med AI-støttet datautvinning og analysefunksjoner identifiserer Insights for Mac relevante data og presenterer trender og anslag med svært minimal brukerintervensjon. Den nyeste versjonen inkluderer allerede prognoser, og supplerer de adaptive læringsmodelleringsmetodene som er til stede i de tidligere versjonene.

Beregning av modellstabilitetsverdi: Denne appen kommer med en modellstabilitetsverdi for hver prognose eller modell som genereres for å gi veiledning om anvendeligheten til slike prognoser eller modeller.

64-bits parallell programvare med vektorbehandling: Den skaleres til maskinvaren til datamaskinen som kjører den og implementerer vektorbehandling. Som sådan maksimerer den all datakraften til Mac-en din. Den yter bedre når den brukes med bedre maskinvare.

Ulemper

Tar tid å mestre: Dette er ikke en spesialprogramvare, så du må kanskje bruke litt tid på å finne ut av det før du kan få mest mulig ut av det den kan.

Har et minimumskrav til skjermoppløsning: Du trenger minst en oppløsning på 1280x768 for å kjøre denne programvaren.

Bunnlinjen

Insights for Mac tilbyr et bredt utvalg funksjoner for datautvinning, analyse, modellgenerering, simulering og prognoser som fungerer bra, og viser seg å være ganske nyttige. Versjonen som vurderes her er en lettere versjon av den samme Insights data mining-programvaren som brukes av NASA, Mobil, Pfizer, Merck og en rekke andre store globale selskaper. Derfor er dens algoritmiske integritet i utgangspunktet utvilsomt.

Full spesifikasjon
Forlegger KnowledgeMiner Software
Utgiver-nettsted http://www.knowledgeminer.eu
Utgivelsesdato 2020-01-14
Dato lagt til 2020-01-14
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Forretningsapplikasjoner
Versjon 6.3.2
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 451

Comments:

Mest populær