Cheetah3D for Mac

Cheetah3D for Mac 7.4.2

Mac / Martin Wengenmyer / 16342 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Cheetah3D for Mac er en kraftig og allsidig 3D-modellering, gjengivelse og animasjonsprogramvare som tilbyr en enkel læringskurve. Den er designet for å imøtekomme behovene til grafiske designere, animatører, arkitekter, spillutviklere og andre fagfolk som krever 3D-grafikk av høy kvalitet.

Med Cheetah3D for Mac kan du lage fantastiske 3D-modeller fra bunnen av eller importere eksisterende fra ulike filformater som fbx, 3ds, dxf, obj og 3dmf. Programvaren tilbyr et bredt spekter av verktøy som lar deg redigere polygoner med letthet. Du kan også bruke avanserte underinndelingsmodelleringsteknikker for å lage komplekse former med glatte overflater.

En av de fremtredende funksjonene til Cheetah3D for Mac er støtten for Beziere-splines. Dette lar deg lage kurver og former med presisjon ved hjelp av kontrollpunkter. Du kan også bruke boolske operasjoner for å kombinere eller trekke fra objekter i scenen din.

Programvarens Javascript-støtte gjør det mulig for brukere å utvide funksjonaliteten ved å lage tilpassede fillastere/eksportører eller verktøy. Dette betyr at hvis det mangler en spesifikk funksjon i Cheetah3D for Mac som du trenger for prosjektet ditt; du kan enkelt legge det til selv.

Cheetah3D for Mac har et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å navigere gjennom de ulike verktøyene og funksjonene som er tilgjengelige. Programvaren kommer også med mange forhåndsbygde materialer som teksturer og shaders som bidrar til å fremskynde arbeidsflytprosessen.

Gjengivelse i Cheetah3d er rask takket være den innebygde strålesporingsmotoren som produserer bilder av høy kvalitet raskt uten å ofre kvaliteten. Du kan velge mellom forskjellige gjengivelsesmoduser som banesporing eller fotonkartlegging avhengig av dine behov.

En annen flott funksjon ved Cheetah3d er animasjonsfunksjonene som lar brukere lage komplekse animasjoner ved å bruke nøkkelbilder eller prosedyreanimasjonsteknikker som partikkelsystemer eller fysikksimuleringer.

Totalt sett gir Cheetah 2d alle nødvendige verktøy som kreves av fagfolk som jobber med grafiske designprosjekter som involverer 2d/2d grafikkdesignoppgaver, inkludert polygonredigering over avansert underavdelingsmodellering sammen med boolske operasjoner og Beziere splines-støtte, noe som gjør det til et av de beste alternativene tilgjengelig i denne kategorien .

Nøkkelegenskaper:

1) Enkelt å bruke grensesnitt

2) Avansert polygon redigering

4) Støtte for Beziere-splines

5) Boolske operasjoner

6) Javascript-støtte

7) Hurtig gjengivelsesmotor

8) Animasjonsmuligheter

Systemkrav:

- macOS X v10.9 Mavericks (eller nyere)

- Intel-basert prosessor (64-bit)

- Minimum RAM: 4 GB

Konklusjon:

Avslutningsvis gir Cheetha2d alle nødvendige funksjoner som kreves av fagfolk som jobber med grafiske designprosjekter som involverer både enkle og komplekse design, noe som gjør det til et av de beste alternativene som er tilgjengelige i denne kategorien. Programvarens intuitive grensesnitt kombinert med det kraftige verktøysettet gjør den ideell ikke bare nybegynnere, men også erfarne designere som ser etter mer avanserte funksjoner. Cheetha2d har blitt designet for å holde brukeropplevelsen i forkant, og sikrer sømløs navigering gjennom ulike funksjoner, samtidig som den gir raske gjengivelseshastigheter uten å gå på kompromiss med kvaliteten, noe som gjør den til et utmerket valg blant annen lignende programvare som er tilgjengelig i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Martin Wengenmyer
Utgiver-nettsted http://cheetah3d.de
Utgivelsesdato 2020-01-13
Dato lagt til 2020-01-13
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori 3D-modelleringsprogramvare
Versjon 7.4.2
Os krav Macintosh
Krav macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 16342

Comments:

Mest populær