Moom for Mac

Moom for Mac 3.2.17

Mac / Many Tricks / 2816 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Moom for Mac er en kraftig programvare for skrivebordsforbedring som gjør det utrolig enkelt å flytte og zoome vinduene dine. Med bare å holde musepekeren over den grønne endre størrelsesknappen, vises Moom-grensesnittet, slik at du raskt og enkelt kan manipulere vinduene dine på en rekke måter.

Enten du ønsker å maksimere skjermeiendommen din eller bare organisere arbeidsområdet mer effektivt, har Moom alt du trenger for å få jobben gjort. Fra fullskjermzooming til å feste vinduer til bestemte kanter av skjermen, er denne programvaren utviklet med tanke på produktivitet.

En av de fremtredende funksjonene til Moom er det intuitive grensesnittet. I motsetning til andre vindusadministrasjonsverktøy som kan være forvirrende eller vanskelige å bruke, gjør Mooms enkle og greie design det enkelt for alle å komme i gang med en gang. Med bare noen få klikk eller tastetrykk kan du tilpasse hvordan vinduene dine oppfører seg og ta kontroll over skrivebordet som aldri før.

En annen stor ting med Moom er dens allsidighet. Enten du jobber på en enkelt skjerm eller flere skjermer, tilpasser denne programvaren seg sømløst for å passe til ethvert oppsett. Du kan til og med lage egendefinerte tastatursnarveier for alle dine favorittvindushåndteringshandlinger, noe som gjør det enda enklere å være produktiv gjennom dagen.

Men kanskje noe av det beste med Moom er hvor mye tid det kan spare deg i det lange løp. Ved å strømlinjeforme vanlige oppgaver som å endre størrelse og plassere vinduer, lar denne programvaren deg fokusere på det som virkelig betyr noe: få arbeidet gjort. Og med sine tilpassbare innstillinger og kraftige automatiseringsfunksjoner, er det ingen grenser for hva du kan oppnå med Moom ved din side.

Så hvis du leter etter et brukervennlig, men kraftig skrivebordsforbedringsverktøy som vil bidra til å øke produktiviteten og strømlinjeforme arbeidsflyten på Mac OS X-systemer – ikke se lenger enn til Moom!

Anmeldelse

Moom for Mac gir funksjonalitet som Mac-brukere har ropt etter, slik at du umiddelbart kan endre størrelse på og flytte vinduer på skrivebordet med et knappetrykk. Mens det er andre tilgjengelige apper som tilbyr lignende funksjonalitet, er det få som er så intuitive eller så raske som Moom. Selv om appen må være åpen for å fungere og den bor i kaien i stedet for oppgavelinjen, er den et veldig nyttig verktøy når den er åpen.

Etter installasjonen åpner Moom et preferansevindu som viser deg alle alternativene du vil ha når du tilpasser hvordan appen fungerer. Det er ganske mange alternativer her, slik at du kan endre musesnarveier, tastatursnarveier og sette opp tilpassede oppsett for Mooms du bruker. En Moom, som er fokus for denne appen, er en endring av størrelsen på et vindu. Hver endringsstørrelse er forhåndsdefinert, slik at du kan feste et vindu til venstre side av skjermen, høyre side av skjermen eller bunnen av skjermen. Du kan også definere tilpassede Mooms, når de oppstår, og hvordan grensesnittet ditt samhandler med dem. Hvis du har brukt en datamaskin med Windows 7 eller 8, vet du hvor praktisk denne funksjonen er, og Moom gjør den svært tilgjengelig.

Som standard kan du utføre en Moom ved å holde musepekeren over den grønne endre størrelse-knappen i et hvilket som helst vindu og velge hvor du vil at vinduet skal gå. Dette er et flott alternativ, men du kan tilpasse det ytterligere for å passe dine spesifikke behov hvis du ikke liker det, noe som er noe av det som gjør Moom til en så fantastisk app. Hvis du vil ha en app for å endre størrelse på vinduer som gjør det riktig, last ned Moom. Det er gratis å prøve for 100 Mooms og koster deretter $5 for en livstidslisens, som er vel verdt det for det du får.

Redaktørens merknad: Dette er en anmeldelse av prøveversjonen av Moom for Mac 3.1.

Full spesifikasjon
Forlegger Many Tricks
Utgiver-nettsted http://manytricks.com/
Utgivelsesdato 2019-12-27
Dato lagt til 2019-12-27
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Tweaks programvare
Versjon 3.2.17
Os krav Macintosh
Krav macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Pris $9.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 2816

Comments:

Mest populær