ACSLogo for Mac

ACSLogo for Mac 1.6

Mac / Alan Smith / 1331 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

ACSLogo for Mac er en kraftig pedagogisk programvare som lar brukere lære programmering på en morsom og interaktiv måte. Denne enkle logotolken er designet spesielt for Mac OS X, noe som gjør den enkel å bruke og tilgjengelig for alle som ønsker å lære å kode.

Logo er et populært pedagogisk språk som har blitt brukt i flere tiår for å lære både barn og voksne det grunnleggende om programmering. Med ACSLogo kan brukere lage sine egne programmer ved å veilede fremdriften til en "skilpadde" som beveger seg rundt på en grafikkskjerm. Dette gjør programmering mer engasjerende og interaktivt, slik at brukerne kan se resultatene av koden deres i sanntid.

En av hovedtrekkene til ACSLogo er dens enkelhet. Programvaren har et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for nybegynnere å komme i gang med koding med en gang. Programmet inneholder også nyttige veiledninger og eksempler som veileder brukere gjennom prosessen med å lage sine egne programmer trinn for trinn.

ACSLogo tilbyr også avanserte funksjoner for mer erfarne programmerere. Brukere kan lage komplekse programmer ved å bruke variabler, loops, conditionals og andre avanserte programmeringskonsepter. Programvaren støtter også brukerdefinerte prosedyrer, slik at brukere kan lage gjenbrukbare kodeblokker som kan kalles fra andre programmer.

En annen flott funksjon ved ACSLogo er dens kompatibilitet med andre logotolkere. Brukere kan importere eksisterende logoprogrammer til ACSLogo eller eksportere sine egne programmer i standard logoformat for bruk med andre tolker.

Alt i alt er ACSLogo for Mac et utmerket valg for alle som ønsker å lære programmering på en morsom og interaktiv måte. Det intuitive grensesnittet, nyttige opplæringsprogrammer og avanserte funksjoner gjør den egnet for både nybegynnere og erfarne programmerere. Enten du ønsker å lære barna hvordan de skal kode eller ønsker å forbedre dine egne ferdigheter som programmerer, er ACSLogo definitivt verdt å sjekke ut!

Full spesifikasjon
Forlegger Alan Smith
Utgiver-nettsted http://www.alancsmith.co.uk
Utgivelsesdato 2019-11-29
Dato lagt til 2019-11-29
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Læringsverktøy
Versjon 1.6
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Pris Free
Nedlastinger per uke 15
Totalt antall nedlastinger 1331

Comments:

Mest populær