Skim for Mac

Skim for Mac 1.5.11

Mac / Skim / 42312 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Skim for Mac er en kraftig PDF-leser og notatprogramvare utviklet for å hjelpe brukere med å lese og kommentere vitenskapelige artikler i PDF-format. Imidlertid er det også et utmerket verktøy for å se alle PDF-filer, noe som gjør det til et allsidig tillegg til programvaresamlingen din.

Med Skim kan du enkelt navigere gjennom store dokumenter med det intuitive grensesnittet. Programvaren lar deg vise flere sider samtidig, zoome inn og ut av sider og søke etter spesifikk tekst i dokumentet. Du kan også tilpasse skjerminnstillingene for å passe dine preferanser.

En av de fremtredende funksjonene til Skim er merknadsverktøyene. Du kan fremheve tekst, legge til notater eller kommentarer, tegne former eller linjer på siden, og til og med legge til bilder eller lydopptak. Dette gjør det enkelt å holde styr på viktig informasjon mens du leser gjennom lange dokumenter.

Skim tilbyr også avanserte funksjoner som støtte for AppleScript-automatisering og integrasjon med LaTeX-redigerere som TeXShop. Dette gjør det til et ideelt verktøy for forskere eller studenter som trenger å jobbe med komplekse vitenskapelige artikler.

I tillegg til de kraftige funksjonene, er Skim også svært tilpassbar. Du kan velge mellom en rekke temaer og fargevalg for å tilpasse leseopplevelsen din. Programvaren støtter også plugins som lar deg utvide funksjonaliteten ytterligere.

Totalt sett er Skim for Mac et viktig verktøy for alle som trenger å lese og kommentere PDF-filer regelmessig. Det intuitive grensesnittet, kraftige merknadsverktøyene og avanserte funksjonene gjør den til en av de beste PDF-leserne tilgjengelig på OS X i dag.

Nøkkelegenskaper:

- Intuitivt grensesnitt

- Visning på flere sider

- Zoom inn/ut

- Søkefunksjon

- Merknadsverktøy (fremheve tekst/legge til notater/kommentarer/tegne former/legge til bilder/lydopptak)

- Tilpassbare skjerminnstillinger (temaer/fargeskjemaer)

- Støtte for AppleScript-automatisering

- Integrasjon med LaTeX-redigerere som TeXShop

- Plugin-støtte

Systemkrav:

Skim krever OS X 10.6 eller nyere

Konklusjon:

Hvis du leter etter en pålitelig PDF-leser som tilbyr avanserte merknadsverktøy og tilpasningsalternativer, trenger du ikke lete lenger enn Skim for Mac! Enten du er en student som jobber med forskningsartikler eller en profesjonell som arbeider med komplekse vitenskapelige dokumenter på daglig basis - denne programvaren har alt du trenger for å holde deg organisert mens du leser gjennom lange filer raskt og effektivt!

Full spesifikasjon
Forlegger Skim
Utgiver-nettsted http://skim-app.sourceforge.net/
Utgivelsesdato 2020-09-09
Dato lagt til 2020-09-09
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Science programvare
Versjon 1.5.11
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Pris Free
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 42312

Comments:

Mest populær