MP4Tools for Mac

MP4Tools for Mac 3.7.2

Mac / EmmGunn / 7047 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

MP4Tools for Mac er en kraftig videoprogramvare som lar brukere lage og redigere MP4-videoer med letthet. Denne programvaren er en utløper av den nåværende versjonen av MKVtools, som har vært mye brukt av Mac-brukere i årevis. Med MP4Tools kan du behandle videofiler for bruk i maskinvare som kan spille av MP4- eller M4V-videoer, for eksempel iPhone, iPad, Apple TV og PS3.

Navnet "MP4tools" antyder at denne programvaren er et grafisk grensesnitt for en rekke verktøy som er nyttige for å behandle videofiler. Og det er det faktisk! Med MP4Tools kan du enkelt konvertere videoene dine til forskjellige formater, trekke ut lydspor fra videoene dine og til og med slå sammen flere videofiler til én.

En av nøkkelfunksjonene til MP4Tools er evnen til å håndtere flere oppgaver samtidig. Du kan stille flere oppgaver i kø og la programvaren gjøre jobben sin mens du fokuserer på andre ting. Dette gjør den ideell for de som trenger å behandle et stort antall videofiler raskt.

En annen flott funksjon ved MP4Tools er det intuitive brukergrensesnittet. Selv om du ikke er kjent med programvare for videoredigering, vil du finne det enkelt å navigere gjennom dette programmets menyer og alternativer. Oppsettet er rent og ryddig, noe som gjør det enkelt å finne det du trenger uten å gå seg vill i et hav av knapper og menyer.

Når det gjelder å redigere videoene dine med MP4Tools, er det mange alternativer tilgjengelig. Du kan trimme klipsene dine ned til størrelse eller kutte ut uønskede deler helt. Du kan også justere lysstyrken og kontrastnivåene eller legge til spesialeffekter som filtre eller overlegg.

Hvis du leter etter mer avanserte redigeringsfunksjoner som fargekorrigering eller 3D-effekter, er MP4Tools kanskje ikke det beste valget for deg. Men hvis alt du trenger er grunnleggende redigeringsverktøy som får jobben gjort raskt og effektivt, vil denne programvaren definitivt dekke dine behov.

I tillegg til redigeringsmulighetene, inkluderer MP4Tools også noen nyttige konverteringsverktøy. Du kan konvertere videoene dine til forskjellige formater som AVI eller WMV, slik at de er kompatible med andre enheter enn bare Apple-produkter.

Totalt sett anbefaler vi på det sterkeste å prøve MP4Tools hvis du leter etter et brukervennlig, men kraftig verktøysett som vil bidra til å strømlinjeforme videobehandlingsarbeidsflyten din på Mac OS X-systemer!

Anmeldelse

MP4Tools for Mac har som mål å gi brukerne en rekke dyktige verktøy for enkel videoredigering og -behandling. Selv om menyen virker ganske vanskelig å tolke, viser programmet seg å være et godt program for å behandle videofiler.

Med nesten 49 MB tar denne nedlastingen litt lengre tid å fullføre. Mens programmet er tilgjengelig med alle funksjonene gratis, kreves det en betaling på $5,99 for å eliminere en popup-dialogboks og låse opp batchbehandling. Etter å ha startet opp raskt, er MP4Tools for Macs hovedmeny grunnleggende og mangler grafikk eller brukerhjelpemidler. En stolpe på toppen gjør det mulig å velge videofiler via et finnervindu. Programmet ser ut til å tillate å dra og slippe videoer inn i et stort vindu. Men da vi prøvde å dra og slippe en av filene våre, varslet programmet oss om at dette alternativet ikke er tilgjengelig før applikasjonen er registrert. De resterende alternativene, som er omfattende, er ganske vanskelige å finne ut. Hvis du holder markøren over knappene, vises ingen tilleggsinformasjon. Selv om Vis verktøytips var aktivert som standard i innstillingene, var det ingen åpenbar kontekstuell hjelp tilgjengelig for nøkkeloperasjoner. Brukere har muligheten til å endre de fleste aspekter av videokonverteringen, inkludert bildefrekvens, undertekster og lydalternativer. Undermenyer tillater også redigering av spor og filer, som er nyttige funksjoner. Under konvertering tar programmet like lang tid som andre lignende programmer, og utgangen er god.

Selv om noen brukere kan finne det litt vanskelig å bruke på grunn av det forvirrende grensesnittet, inkluderer MP4Tools for Mac alle funksjonene man kan forvente fra et videokonverteringsprogram.

Full spesifikasjon
Forlegger EmmGunn
Utgiver-nettsted http://www.emmgunn.com/
Utgivelsesdato 2019-10-22
Dato lagt til 2019-10-22
Kategori Video programvare
Underkategori Videokonverterere
Versjon 3.7.2
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 7047

Comments:

Mest populær