Practica Musica for Mac

Practica Musica for Mac 7.019

Mac / Ars Nova Software / 1743 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Practica Musica for Mac - Din omfattende veileder for musikkteori og øreopplæring

Ser du etter en omfattende musikkteori- og øreopplæringsveileder som kan hjelpe deg med å forbedre ferdighetene dine i tonehøyde, rytme, skalaer og tonearter, intervaller, akkorder og diktater? Se ikke lenger enn til Practica Musica for Mac!

Practica Musica er et kraftig program utviklet for å hjelpe musikere på alle nivåer med å forbedre sin forståelse av musikkteori og utvikle sine ferdigheter i hørelære. Enten du er en nybegynner som nettopp har begynt eller en erfaren musiker som ønsker å ta ferdighetene dine til neste nivå, har Practica Musica alt du trenger for å lykkes.

Med sitt intuitive grensesnitt og tilpassbare aktiviteter gjør Practica Musica det enkelt å lære i ditt eget tempo. Du kan velge mellom et bredt utvalg av øvelser som dekker alt fra grunnleggende tonegjenkjenning til avanserte akkordprogresjoner. Og med innebygd MIDI-støtte kan du til og med bruke Practica Musica med ditt favorittkeyboard eller annen MIDI-enhet.

Så hvorfor vente? Hvis du er seriøs med å forbedre musikkteorikunnskapen din og utvikle dine øretreningsferdigheter, last ned Practica Muscia for Mac i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Ars Nova Software
Utgiver-nettsted http://www.ars-nova.com
Utgivelsesdato 2020-07-14
Dato lagt til 2020-07-14
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Hobbyprogramvare
Versjon 7.019
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1743

Comments:

Mest populær