Edraw Max for Mac

Edraw Max for Mac 9.4.1

Mac / EDrawSoft / 804 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Edraw Max for Mac er en kraftig programvare for grafisk design som gjør det mulig for studenter, lærere og forretningsfolk å lage og publisere ulike typer diagrammer for å representere ideene deres. Med sitt allsidige, brukervennlige grensesnitt og funksjoner av profesjonell kvalitet, gir Edraw Max en pålitelig løsning for alle som ønsker å lage diagrammer av høy kvalitet raskt.

Enten du jobber i et bedriftsmiljø eller forfølger dine egne kreative prosjekter, har Edraw Max alt du trenger for å bringe ideene dine ut i livet. I forretningsverdenen trenger menneskelige ressurser verktøy som lar dem lage organisasjonskart, forretningspresentasjoner, retningskart og byggeplanløsninger. I mellomtiden krever programmerere og ingeniører programvare som lar dem bygge UML-diagrammer, arbeidsflyter, programstrukturer, webdesigndiagrammer, elektrotekniske diagrammer og databasediagrammer.

Med Edraw Max for Macs omfattende pakke med funksjoner og verktøy til din disposisjon – inkludert 12k+ innebygde vektorsymboler – har det aldri vært enklere å lage diagrammer og diagrammer. Du kan komme i gang umiddelbart med tusenvis av gratis ferdiglagde eksempler tilgjengelig i selve programvaren.

En av de viktigste fordelene med å bruke Edraw Max er dens evne til å imøtekomme alle disse kravene uten å tvinge brukere til å gå på akkord med funksjonalitet eller kjøpe flere grafikkprogrammer for hver avdelings spesifikke behov. I stedet for å kjøpe ett grafikkprogram som passer én gruppe, men tvinger den eller de andre gruppene til å nøye seg med mindre enn ideelle løsninger eller kjøpe to separate grafikkprogrammer for hver avdelings spesielle behov (og håper at din bedrift godkjenner kjøpet), hvorfor ikke velge ingen av de ovennevnte? Med Edraw Max tilgjengelig som en alt-i-ett-løsning som kan håndtere alle diagramoppgaver som blir kastet på den av enhver avdeling i organisasjonen din.

Edraw Max tilbyr et intuitivt grensesnitt designet spesielt med tanke på brukervennlighet, slik at selv nybegynnere kan begynne å lage profesjonelt utseende design med en gang uten å ha tidligere erfaring med grafisk designprogramvare. Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt for alle som ønsker å lære hvordan de kan bruke dette verktøyet effektivt, uansett om de er nybegynnere eller erfarne designere.

Programvaren er utstyrt med en rekke maler som dekker ulike kategorier som flytskjemaer og prosesskart; organisasjonskart; tankekart; nettverks- og serveroppsett; plantegninger og bygningsdesign; Gantt-diagrammer og tidslinjer; SWOT-analysemaler blant annet som gjør det enklere enn noen gang før når du starter opp med nye prosjekter siden det allerede er forhåndslagde maler tilgjengelig i selve applikasjonen!

I tillegg til det enorme biblioteket med forhåndsbygde maler som er klare til å gå rett ut av esken (eller laste ned fra nettkilder), tilbyr Edraw også brukere tilgang via deres skybaserte tjeneste hvor de kan lagre arbeidet sitt sikkert online mens du samarbeider med teammedlemmer eksternt fra hvor som helst i verden! Denne funksjonen alene gjør den ideell ikke bare for bedrifter, men også utdanningsinstitusjoner der studenter kan jobbe sammen på gruppeprosjekter eksternt fra forskjellige steder over hele verden!

En annen flott funksjon som tilbys av dette kraftige grafiske designverktøyet er dets evne til å eksportere filer i forskjellige formater som PDF-er (Portable Document Format), SVG-er (Scalable Vector Graphics), PNG-er (Portable Network Graphics) blant annet, noe som betyr at du ikke har bekymre deg for kompatibilitetsproblemer når du deler filer mellom forskjellige enheter eller plattformer siden de fleste moderne enheter støtter disse filformatene naturlig!

Alt i alt, hvis du leter etter et pålitelig, men allsidig grafisk designverktøy som kan håndtere alle diagramoppgaver som blir kastet på det av en hvilken som helst avdeling i organisasjonen din, så ikke se lenger enn til Edraw Max! Det intuitive grensesnittet kombinert med et stort bibliotek, forhåndsbygde maler som er klare til å gå rett ut av esken, gjør denne applikasjonen til det ideelle valget både nybegynnere og erfarne designere!

Full spesifikasjon
Forlegger EDrawSoft
Utgiver-nettsted http://www.edrawsoft.com
Utgivelsesdato 2019-10-10
Dato lagt til 2019-10-10
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Illustrasjonsprogramvare
Versjon 9.4.1
Os krav Macintosh
Krav macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 804

Comments:

Mest populær