Drama for Mac

Drama for Mac 1.0.8b

Mac / PixelCut / 8 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Drama for Mac: Det ultimate alt-i-ett UI-designverktøyet

Er du en designer som leter etter et alt-i-ett-verktøy som kombinerer design, prototyping og animasjon? Se ikke lenger enn til Drama for Mac. Denne kraftige programvaren er designet spesielt med designere i tankene, og tilbyr en rekke funksjoner som hjelper deg med å lage fantastiske brukergrensesnitt.

Hva er drama?

Drama er en ny og uavhengig Mac-app som lar designere tegne scener som representerer visuelle tilstander til prototypene deres. Disse scenene kan deretter kobles til overganger utløst av brukerinteraksjoner. Drama vil automatisk lage morphing-animasjoner mellom scenene dine basert på lagnavn.

Med Drama kan du enkelt lage komplekse animasjoner uten behov for koding eller tilleggsprogramvare. Enten du designer mobilapper eller nettgrensesnitt, har dette verktøyet alt du trenger for å bringe ideene dine ut i livet.

Egenskaper

Drama tilbyr en rekke funksjoner designet for å gjøre UI-design enklere og mer effektivt enn noen gang før. Noen av nøkkelfunksjonene inkluderer:

- Scenetegning: Med Drama kan du tegne individuelle scener som representerer forskjellige visuelle tilstander til prototypen din.

- Transition Creation: Koble scenene dine med overganger utløst av brukerinteraksjoner.

- Morphing-animasjoner: Drama vil automatisk lage morphing-animasjoner mellom scenene dine basert på lagnavn.

- Lagbehandling: Administrer enkelt lag i hver scene ved hjelp av det intuitive grensesnittet.

- Eksportalternativer: Eksporter designene dine som PNG-er eller GIF-er for enkel deling og samarbeid.

fordeler

Det er mange fordeler med å bruke Drama som en del av arbeidsflyten for UI-design. Noen av de viktigste fordelene inkluderer:

1) Økt effektivitet - Ved å kombinere design, prototyping og animasjon i én app, kan designere spare tid og strømlinjeforme arbeidsflyten.

2) Forenklet animasjonsoppretting - Med automatiske morphing-animasjoner mellom scener basert på lagnavn, har det aldri vært enklere å lage komplekse animasjoner.

3) Intuitivt grensesnitt - Det intuitive grensesnittet gjør det enkelt for selv nybegynnere å komme i gang med å designe fantastiske brukergrensesnitt.

4) Samarbeid gjort enkelt – Eksportalternativer lar designere enkelt dele designene sine med teammedlemmer eller kunder for tilbakemelding og samarbeid.

5) Kostnadseffektiv - Sammenlignet med andre lignende verktøy tilgjengelig på markedet i dag som PaintCode som krever kodingskunnskap; drama tilbyr en rimelig løsning uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Hvem kan dra nytte av å bruke drama?

Drama er ideell for alle som er involvert i UI-design som ønsker et alt-i-ett-verktøy som kombinerer designfunksjoner med prototyping og animasjon. Enten du er en frilansdesigner som jobber med flere prosjekter samtidig eller en del av et større team som samarbeider om komplekse prosjekter; drama har noe unikt tilbud alle.

Konklusjon

Avslutningsvis er Drama et utmerket valg hvis du leter etter et alt-i-ett UI-designverktøy som kombinerer tegnefunksjoner med prototyping og animasjon. Ikke la dets enkelhet lure deg; denne kraftige programvaren pakker rikelig med kraft når det kommer til stykket og skaper fantastiske bilder. Med sitt intuitive grensesnitt, brukervennlige verktøy og kostnadseffektive priser, bør Drama være på topp når man vurderer programvarealternativer for grafisk design. i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger PixelCut
Utgiver-nettsted http://www.pixelcut.com
Utgivelsesdato 2019-08-12
Dato lagt til 2019-08-12
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori 3D-modelleringsprogramvare
Versjon 1.0.8b
Os krav Macintosh
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 8

Comments:

Mest populær