ArchiCAD 22 Update for Mac

ArchiCAD 22 Update for Mac 6021

Mac / Graphisoft / 18409 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

ArchiCAD 22 Update for Mac er en kraftig grafisk designprogramvare som er utviklet for å imøtekomme behovene til arkitekter, ingeniører og designere. Denne programvaren er kjent for sine robuste 64-biters og multi-prosesseringsteknologier som har blitt utvidet med bakgrunnsbehandling – en bransje først for BIM. Med denne oppdateringen er ArchiCAD 22 nå raskere enn noen gang før.

En av de viktigste forbedringene i denne oppdateringen er de lynraske responstidene den tilbyr. Ikke mer å vente på at visninger skal lastes eller at prosesser skal fullføres. Den turboladede oppdateringen gjør ArchiCAD 22 til den ubestridte hastighetslederen i BIM-bransjen.

Den nye bakgrunnsbehandlingsfunksjonen lar brukere fortsette å jobbe med prosjektene sine mens komplekse beregninger utføres i bakgrunnen. Dette betyr at brukere kan jobbe med flere prosjekter samtidig uten forsinkelse eller forsinkelse.

En annen bemerkelsesverdig funksjon i ArchiCAD 22 Update for Mac er dens forbedrede samarbeidsevner. Programvaren lar brukere samarbeide med andre teammedlemmer sømløst, uavhengig av deres plassering eller tidssone. Brukere kan dele prosjektfiler med andre og jobbe sammen på et enkelt prosjekt samtidig.

Programvaren er også utstyrt med avanserte modelleringsverktøy som lar brukere lage komplekse design raskt og enkelt. Disse verktøyene inkluderer parametriske komponenter, smarte objekter og tilpassede profiler som gjør det mulig for designere å lage unike former og former uten problemer.

ArchiCAD 22 Update for Mac inkluderer også en rekke visualiseringsverktøy som fotorealistiske gjengivelsesmuligheter, støtte for virtuell virkelighet og animasjoner av høy kvalitet. Disse funksjonene lar designere vise frem designene sine i slående detaljer og gi kundene en oppslukende opplevelse.

I tillegg til disse funksjonene tilbyr ArchiCAD 22 Update for Mac også forbedrede dokumentasjonsfunksjoner som automatiske dimensjoneringsverktøy, tilpassbare etiketter og etiketter, interaktive tidsplaner og lister som hjelper arkitekter med å produsere nøyaktige byggedokumenter raskt og effektivt

Generell ArchiCAD 22 Update for Mac gir arkitekter og designere alt de trenger fra start til slutt når det gjelder å designe bygninger fra bunnen av eller renovere eksisterende; gjør det til en av de beste grafiske designprogramvarene som er tilgjengelige i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Graphisoft
Utgiver-nettsted http://graphisoft.com
Utgivelsesdato 2019-08-12
Dato lagt til 2019-08-12
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori 3D-modelleringsprogramvare
Versjon 6021
Os krav Macintosh
Krav macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 7
Totalt antall nedlastinger 18409

Comments:

Mest populær