Canvas Draw for Mac

Canvas Draw for Mac 6.0

Mac / Canvas GFX / 2198 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Canvas Draw for Mac er en kraftig programvare for grafisk design som tilbyr et mangfoldig utvalg av verktøy for å lage innhold som hjelper deg med å visualisere arbeidsflyten din. Med muligheten til å kombinere tekst-, bilde-, objekt- og effektelementer som kan tilpasses i ett enkelt dokument, er Canvas Draw en ideell løsning for å lage mekanisk dokumentasjon som monterings-, vedlikeholds- og reparasjonsinstruksjoner.

En av nøkkelfunksjonene til Canvas Draw er dens innebygde maler og over 2000 symboler som lar deg raskt illustrere kompliserte prosedyrer, prosesser og arbeidsflyter. Dette gjør det enkelt for både forretningsfolk og kreative å lage tekniske tegninger av høy kvalitet med letthet.

I tillegg til det omfattende settet med vektorobjekter og avanserte redigeringsverktøy for rasterbilder, gjør Canvas Draw det også enkelt å lage tabeller uten oppstyr eller læringskurve. Du kan kopiere data direkte inn i tabellene dine fra Excel eller andre kilder og skreddersy cellekanter, størrelse, utseende og følelse etter dine behov.

Canvas Draw tilbyr også et integrert designmiljø som gjør kreativ markedsføring enkel og dynamisk. Med en omfattende samling av symboler til din disposisjon sammen med et bredt spekter av filkompatibilitetsalternativer og avanserte redigeringsverktøy som maling/tegning/velge/retusjering/fargekorrigering/kloning osv., kan du enkelt lage sømløse design som er perfekte for typografi eller merkevareformål.

Med Canvas Draws evne til å sprenge spesifikke områder for å kommunisere egenskapene til et rom sammen med dets 3D vektor-/tekstobjekter som sporer ut funksjoner som konverterer dem til baner osv., kan du nå publikumet ditt ved å lage kompositter/bearbeide bilder/bruke gjennomsiktighetseffekter/bransjeledende verktøy/filtre etc. Du kan til og med lage skisser/planløsninger/måletegninger/arkitektoniske design/tekniske tegninger med målt plassering ved hjelp av denne programvaren.

Canvas Draw lar deg også feste objekter i nøyaktige posisjoner i forhold til hverandre mens du tegner fra midtpunkter og definerer skala systematisk justere visningsstørrelser legge til etiketter forklaringer kommentarer flytskjemadiagrammer osv., noe som gjør det til en av de mest allsidige grafiske designprogramvarene som er tilgjengelige på markedet i dag.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig, men brukervennlig grafisk designprogramvare som tilbyr alle de nødvendige funksjonene som kreves av både forretningsfolk så vel som kreative, så trenger du ikke lete lenger enn Canvas Draw for Mac!

Full spesifikasjon
Forlegger Canvas GFX
Utgiver-nettsted https://www.canvasgfx.com
Utgivelsesdato 2019-06-26
Dato lagt til 2019-07-14
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Illustrasjonsprogramvare
Versjon 6.0
Os krav Mac
Krav
Pris $199
Nedlastinger per uke 8
Totalt antall nedlastinger 2198

Comments:

Mest populær