Magic Window 4K for Mac

Magic Window 4K for Mac 2.2

Mac / Jetson Creative / 64 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Magic Window 4K for Mac: Gjør skjermen til live med sakte bevegelige Timelapse-visninger

Er du lei av det samme gamle kjedelige skrivebordsbakgrunnen og skjermspareren? Vil du ha noe som gir liv til skjermen din og hjelper deg å slappe av i de lange arbeidstimene? Se ikke lenger enn til Magic Window 4K for Mac.

Magic Window 4K er en underholdningsprogramvare som gir liv til 3K/4K/5K-skjermen med avslappende, saktegående timelapse-visninger for bakgrunnsbilde og skjermsparer. Denne utgaven inkluderer 140 fantastiske utsikter over byen og naturen, alle mestret med Cinema 4K-oppløsning (4096x2160). Det ser vakkert ut på skjermer i alle størrelser, men er spesielt designet for visse maskinvarekonfigurasjoner - les beskrivelsen før du kjøper.

Laget av det samme teamet som ga deg Magic Window for iPad og iPhone, denne nye stilen med skrivebordsbakgrunn bruker timelapse-fotografering for sakte å blande seg over tid og avsløre magiske endringer i landskap og farger. Målet er å skape langsom og subtil bevegelse som ikke distraherer fra arbeidet. De fleste visningene ble filmet over timer og fanget fullstendige himmeloverganger.

Hastigheten til appen kan endres fra den tregeste der bevegelsen ikke er synlig til den raskeste der bevegelsen er subtil, men likevel merkbar. Avhengig av om du foretrekker mer statisk bakgrunnsbilde eller "levende" bakgrunnsbilde, kan du justere denne innstillingen for å passe til din smak.

Men det som gjør Magic Window virkelig spesiell er den fantastiske utsikten. Fra kyster, strender, byer, fjell, innsjøer og mer – se på mens tid og lys sakte maler himmelens vakre farger mens byer forvandles fra dag til natt. Og med nesten 20 GB timelapse-visninger inkludert i appen (19 GB lastet ned separat), er det alltid noe nytt å oppdage.

Det er imidlertid viktig å merke seg at på grunn av endringer i OS X tar appen nå lengre tid enn vanlig når den åpnes, da OS X validerer den før den kjøres. Vær tålmodig under denne prosessen, siden det kan se ut som om ingenting skjer - takk for forståelsen.

Så hvorfor velge Magic Window 4K fremfor andre alternativer for underholdningsprogramvare? For det første betyr den høye oppløsningen mye større detaljer på skjermer som støtter den. Og selv om noen kanskje hevder at et enkelt statisk bilde er tilstrekkelig som skrivebordsbakgrunn eller skjermspareralternativ – hvorfor slå seg ned når det er en mulighet for noe helt unikt?

Men ikke bare ta vårt ord for det - prøv Magic Window i dag! Hvis du har spørsmål om kompatibilitet med skjermoppsettet ditt, ta gjerne kontakt med oss ​​på [email protected].

Vennligst merk: Dette er ikke en systemskjermsparer; den fungerer uavhengig av systemets skjermsparer.

Nøkkelegenskaper:

- Underholdningsprogramvare utviklet spesielt for visse maskinvarekonfigurasjoner

- Inkluderer fullstendig timelapse-utsikt over kyster, strender, byer, fjell, innsjøer og mer

- Laget av samme team bak den populære iPad/iPhone-versjonen

- Blander seg sakte over tid og avslører magiske endringer i landskap og farger

- Hastigheten kan justeres basert på personlige preferanser

- Nesten 20 GB med timelapse-visninger inkludert (19 GB lastet ned separat)

- Høy oppløsning betyr flere detaljer på støttede skjermer

Full spesifikasjon
Forlegger Jetson Creative
Utgiver-nettsted http://owmyballsthegame.com/
Utgivelsesdato 2019-06-29
Dato lagt til 2019-06-29
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Underholdningsprogramvare
Versjon 2.2
Os krav Macintosh
Krav OS X 10.11 or later, 64-bit processor
Pris $9.99
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 64

Comments:

Mest populær