Dolphins 3D Lite for Mac

Dolphins 3D Lite for Mac 1.1.1

Mac / 3Planesoft / 15 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Dolphins 3D Lite for Mac: Dykk inn i Deep Ocean uten Aqualung

Er du fascinert av undervannsverdenen? Drømmer du om å svømme med delfiner, men har ikke mulighet til det i det virkelige liv? Se ikke lenger enn Dolphins 3D Lite for Mac, en underholdningsprogramvare som vil forvandle skrivebordet ditt til et koøye for å spionere på undervannsverdenen.

Med Dolphins 3D Lite kan du dykke ned i dyphavet uten å forlate datamaskinen. Denne programvaren har realistisk delfinanimasjon og undervannslyder som får deg til å føle at du virkelig er der. Du har aldri opplevd noe lignende før.

Høykvalitets grafikk og effekter

En av de fremtredende funksjonene til Dolphins 3D Lite er grafikken og effektene av høy kvalitet. Programvaren bruker avansert teknologi for å skape et realistisk undervannsmiljø som vil gi deg ærefrykt. Delfinene er animert med utrolige detaljer, noe som får dem til å se nesten naturtro ut.

Kompatibel med macOS High Sierra

Hvis du er bekymret for kompatibilitetsproblemer, kan du være trygg på at Dolphins 3D Lite er kompatibel med macOS High Sierra. Du trenger ikke å bekymre deg for feil eller feil når du bruker denne programvaren på din Mac.

Skjermsparermodus

I tillegg til å kunne bruke Dolphins 3D Lite som skrivebordsbakgrunn, har den også en skjermsparermodus. Dette betyr at når datamaskinen er inaktiv i en viss tid, vil programvaren automatisk aktiveres og vise den fantastiske bildene.

Støtte for flere skjermer

Hvis du har satt opp flere skjermer på datamaskinen, har Dolphins 3D Lite støtte for flere skjermer med skjermvalg. Dette betyr at du kan velge hvilke(n) skjerm(er) som viser programvarens bilder.

Fjerner Dock-ikonet

For de som foretrekker minimalisme på skrivebordet, lar Dolphins 3D Lite brukere fjerne dock-ikonet mens de fortsatt kjører i bakgrunnen.

Autostart ved pålogging

Hvis du vil at Dolphin's 3D lite alltid er klar når du starter datamaskinen din, har autostart ved pålogging funksjonen dekket det for enkel tilgang når som helst!

Hindrer ikke datamaskinen i å gå i dvale

Du trenger ikke å bekymre deg for å la datamaskinen kjøre hele natten bare fordi Dolphin's 3d lite er aktiv, siden den ikke hindrer enheten i å gå i hvilemodus etter en tids inaktivitet.

Ytterligere funksjoner i fullversjon

Fullversjonen av Dolphin's 3d lite kommer fullpakket med enda flere funksjoner! Oppgradert versjon inkluderer opptil atten (18) delfiner som samtidig svømmer rundt detaljert havbunn fylt med koraller og korallfisk! Spesiell observasjonsmodus lar brukere se nærmere på disse vakre skapningene mens de sporer kameraets autozoom gir en oppslukende opplevelse uten like! Og til slutt legger det originale musikksporet til enda et lag med fordypning og sørger for at hvert øyeblikk du bruker på å se disse skapningene føles magisk!

Andre apper av utvikler

Ser du etter flere kule apper? Sjekk ut våre andre tilbud som mekaniske klokker - perfekt hvis du er fascinert av klokkemekanismer; Lost Watch- Nets mest uvanlige animerte bakgrunnsbilde; Peis - Realistisk peis rett på skrivebordet; Jorden - Gjør skjermen til et realistisk romfergevindu!

Bli vår fan i dag

Bli med på Facebook-fellesskapet vårt i dag hvor vi deler oppdateringer om nye utgivelser og spennende nyheter relatert til produktene våre! Besøk oss online på www.facebook.com/planesoft eller besøk vår nettside www.planesoft.com

Full spesifikasjon
Forlegger 3Planesoft
Utgiver-nettsted http://www.3planesoft.com
Utgivelsesdato 2019-06-29
Dato lagt til 2019-06-29
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Underholdningsprogramvare
Versjon 1.1.1
Os krav Macintosh
Krav OS X 10.6.6 or later, 64-bit processor
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 15

Comments:

Mest populær