Fairies Coloring Book for Mac

Fairies Coloring Book for Mac 2.1

Mac / Kedronic / 4 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Fairies Coloring Book for Mac er en herlig programvare som vekker den magiske verdenen til feer til live. Med sine høykvalitets tegninger, visuelle og lydeffekter og behagelig bakgrunnsmusikk, vil denne fargeleggingsboken garantert fengsle barn i alle aldre.

Feenes land er fullt av duftende blomster, bær og frisk sommerluft. Det er befolket av sjarmerende innbyggere som ser ut som elegante sommerfugler som flagrer rundt. Men se nærmere! Du vil se søte små skapninger med vektløse vinger. Feer liker å drømme, leke og ta vare på verden rundt dem. De er nysgjerrige og romantiske. Dessuten er disse små skapningene virkelig i mote. Fargerike kjoler, trendy hårstiler og lyse vinger med unike mønstre gjør hver fe unik.

Denne interaktive fargeleggingsboken tilbyr flere moduser som passer til forskjellige aldersgrupper og ferdighetsnivåer. Den enkle fargeleggingsmodusen passer for de minste barna, inkludert de i barnehage eller førskolealder, da den inkluderer enkle bilder som er enkle å fargelegge med tall eller geometriske figurer eller piktogrammer.

For barn i skolealder som ønsker mer utfordrende oppgaver kan de velge kompleks fargeleggingsmodus der bilder er delt inn i et stort antall elementer som gjør det vanskelig ved første øyekast, men også legge til addisjons- og subtraksjonsoppgaver som vil lære dem hvordan de raskt kan regne i deres tankene mens du har det gøy.

De som lærer alfabetet kan velge å fargelegge etter bokstav, noe som vil være nyttig for barn som forbereder seg på grunnskolen.

En flott funksjon med denne programvaren er dens evne til å lære barn enkel aritmetikk som addisjon og subtraksjon mens de liker sin favoritt tidsfordriv - fargelegging! Dette matematiske spillet lærer barn hvordan de kan gjenkjenne tall mens de løser enkle matematiske eksempler, og dermed utvikler hukommelsesbevaring sammen med forbedring av oppmerksomhetsspennet gjennom fantasistimulering som også fører til utvikling av logiske evner!

Programgrensesnittet er designet med tanke på unge brukere, så det er veldig enkelt å bruke selv for de som aldri har brukt en datamaskin før! Paletten lar deg sette sammen ditt eget unike sett med farger som gjør hvert bilde unikt akkurat som alle feer!

Dessuten lagres fargede bilder automatisk når du lukker programmet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste mesterverket ditt hvis du glemmer å lagre det manuelt!

Avslutningsvis tilbyr Fairies Coloring Book for Mac mange nyttige funksjoner som gjør fargelegging underholdende, for eksempel maling etter tall - en interaktiv fargeleggingsbok som passer for alle aldre; undervisning i grunnleggende aritmetiske ferdigheter; flere moduser for ulike aldersgrupper; brukervennlig grensesnitt; tilpassbar palett som lar deg lage unike fargeskjemaer; høykvalitets tegninger med visuelle og lydeffekter pluss behagelig bakgrunnsmusikk som gjør denne programvaren til det perfekte valget.

Full spesifikasjon
Forlegger Kedronic
Utgiver-nettsted http://coloritbynumbers.com/coloring-games/flowers
Utgivelsesdato 2019-06-27
Dato lagt til 2019-06-27
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Annen
Versjon 2.1
Os krav Macintosh
Krav OS X 10.9 or later, 64-bit processor
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 4

Comments:

Mest populær