Mathematica for Mac

Mathematica for Mac 12.0

Mac / Wolfram Research / 32888 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Mathematica for Mac er en kraftig pedagogisk programvare som er utviklet for å imøtekomme behovene til både studenter, forskere og fagfolk. Denne programvaren er mye brukt i vitenskapelig forskning, ingeniøranalyse og modellering, teknisk utdanning fra videregående skole til forskerskole, og hvor enn kvantitative metoder brukes.

Med Mathematica for Mac kan brukere utføre enkle kalkulatoroperasjoner i tillegg til storskala programmering og interaktiv dokumentforberedelse. Programvaren kommer med en lang rekke funksjoner som gjør den til et uunnværlig verktøy for alle som jobber med tall.

En av nøkkelfunksjonene til Mathematica for Mac er evnen til å håndtere komplekse matematiske beregninger. Programvaren har et omfattende bibliotek med innebygde funksjoner som lar brukere utføre beregninger som spenner fra grunnleggende aritmetiske operasjoner til avansert kalkulus og lineær algebra.

I tillegg til matematiske evner, tilbyr Mathematica for Mac også kraftige datavisualiseringsverktøy. Brukere kan lage 2D- og 3D-plott, grafer, diagrammer og animasjoner som hjelper dem å forstå dataene sine bedre.

En annen bemerkelsesverdig funksjon ved denne pedagogiske programvaren er støtten for programmeringsspråk som Python og C++. Dette gjør det enkelt for brukere som er kjent med disse språkene å integrere koden sin i Mathematica-prosjekter.

Mathematica for Mac kommer også med et omfattende dokumentasjonssystem som gir detaljert informasjon om alle aspekter av programvaren. Brukere kan få tilgang til veiledninger, eksempler, referansemateriale og andre ressurser som hjelper dem å komme raskt i gang.

Alt i alt er Mathematica for Mac et viktig verktøy for alle som jobber med tall eller data. Dens kraftige beregningsevner kombinert med det intuitive grensesnittet gjør det enkelt å bruke, men likevel svært effektivt til å løse komplekse problemer på ulike felt, inkludert vitenskapelige undersøkelser eller ingeniøranalyse.

Full spesifikasjon
Forlegger Wolfram Research
Utgiver-nettsted http://www.wolfram.com
Utgivelsesdato 2019-04-30
Dato lagt til 2019-04-30
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Matematikkprogramvare
Versjon 12.0
Os krav Macintosh
Krav macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 32888

Comments:

Mest populær