Cisdem DVD Burner for Mac

Cisdem DVD Burner for Mac 6.7.0

Mac / Cisdem / 1965 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Cisdem DVD Burner for Mac er en kraftig videoprogramvare som lar deg brenne alle videoer til DVD-plater, DVD-mapper eller ISO-filer i høy kvalitet og med høy hastighet. Med den innebygde videoredigereren kan du trimme, beskjære, rotere, legge til effekter eller vannmerke til videoen og kontrollere DVD-utgangen nøyaktig. Den gir også en rekke DVD-menymaler for å lage DVDer for forskjellige anledninger og arrangementer.

Enten du vil brenne favorittfilmene dine eller hjemmevideoer på en plate for oppbevaring eller lage en personlig gave til noen spesiell, har Cisdem DVD Burner deg dekket. Den støtter brenning av nesten alle slags videoer til DVD i standard, HD til og med UHD-videokvalitet. Du kan også brenne nedlastede videoer fra Internett eller innspilte videoer.

En av hovedfunksjonene til Cisdem DVD-brenner er dens evne til å redigere video før du brenner den på en plate. Med den innebygde videoredigereren kan du trimme uønskede deler fra opptakene dine, beskjære den til størrelse om nødvendig og rotere den om nødvendig. Du kan også legge til effekter som filtre og overganger mellom scener eller legge til tekstoverlegg som undertekster eller bildetekster.

En annen flott funksjon ved Cisdem DVD Burner er dens tilpassbare menymaler som lar deg lage spesielle DVDer med letthet. Du kan velge fra en rekke forhåndsdesignede maler som passer til forskjellige anledninger som bryllup, bursdager og høytider; alternativt tilpasse bakgrunnsbildet med dine egne bilder og grafikk.

Cisdems forhåndsvisningsfunksjon i sanntid lar deg spille av redigerte opptak i forhåndsvisningsvinduet akkurat som på en vanlig spiller, slik at du vet nøyaktig hvordan det endelige produktet vil se ut før du brenner det på en plate.

Med Intel Quick Sync-akselerasjonsteknologi integrert i Cisdems programvarearkitektur, brenner dette programmet videoer med ultraraske hastigheter uten at det går på bekostning av kvaliteten. Dette betyr at selv store filer vil brennes raskt uten noen som helst etterslep!

Til slutt er det ingen tap i kvalitet når du brenner videoene dine på plater med denne programvaren. Utgangs-DVD-ene kan spilles av på alle standardspillere, så det er ingen grunn til bekymring for kompatibilitetsproblemer.

Avslutningsvis, hvis du leter etter et brukervennlig, men kraftig verktøy for å lage profesjonelt utseende DVDer med minimal innsats, så ikke se lenger enn til Cisdems videoprogramvare!

Full spesifikasjon
Forlegger Cisdem
Utgiver-nettsted http://www.cisdem.com
Utgivelsesdato 2022-07-04
Dato lagt til 2022-07-04
Kategori Video programvare
Underkategori DVD-programvare
Versjon 6.7.0
Os krav Macintosh
Krav macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 3
Totalt antall nedlastinger 1965

Comments:

Mest populær