WMA to MP3 Pro for Mac

WMA to MP3 Pro for Mac 2.7.0

Mac / Seasoft / 15 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

WMA til MP3 Pro for Mac er et profesjonelt konverteringsverktøy som lar deg konvertere WMA-musikkfiler til MP3-format. WMA, som ble laget av Microsoft, er et av de mest populære musikkformatene i verden. Den kan imidlertid ikke spilles av direkte på Apple-enheter som iPod og iPhone. Det er her WMA til MP3 Pro kommer godt med.

Med denne programvaren kan du enkelt konvertere WMA-filene dine til MP3-format uten å miste kvalitet. Den støtter ikke bare standard WMA-konvertering, men også wmapro, wmavoice og wmalossless-kodet wma-konvertering. I tillegg støtter den separasjon av lyd fra videofiler.

En av nøkkelfunksjonene til denne programvaren er støtten for konstant bitrate-koding og variabel bitrate-koding. Dette sikrer at de konverterte filene har høykvalitets lydutgang uten tap i kvalitet under konverteringsprosessen.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er dens høye konverteringseffektivitet. Du kan konvertere 8 minutter med musikk på bare 10 sekunder! Programvaren har også et brukervennlig grensesnitt som lar deg enkelt dra og slippe filene dine for raske konverteringer.

WMA til MP3 Pro konverterer automatisk metadata til id3tag som gjør det enklere for deg å organisere musikkbiblioteket ditt etter å ha konvertert filene dine. I tillegg støtter den batchkonverteringer slik at du kan konvertere flere filer samtidig uten å måtte gjøre dem én etter én.

Det er viktig å merke seg at denne programvaren ikke støtter DRM-krypterte filer, så sørg for at alle filene du vil konvertere er fri for kryptering før du bruker dette verktøyet.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en pålitelig og effektiv måte å konvertere WMA-musikksamlingen din til et format som er kompatibelt med Apple-enheter, trenger du ikke lete lenger enn WMA til MP3 Pro for Mac!

Full spesifikasjon
Forlegger Seasoft
Utgiver-nettsted https://www.imacbits.com
Utgivelsesdato 2018-12-16
Dato lagt til 2018-12-16
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Rippers og konverteringsprogramvare
Versjon 2.7.0
Os krav Macintosh
Krav macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 15

Comments:

Mest populær