Download Surgeon for Mac

Download Surgeon for Mac 2.0.0.326

Mac / Todd, Michael & James / 48 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Last ned Surgeon for Mac er en kraftig og allsidig A/V-nedlaster som lar deg laste ned lyd og video fra ulike nettsteder, inkludert YouTube og andre store video- og sosiale medier. Med sine avanserte funksjoner gjør Download Surgeon det enkelt å konvertere og lagre den nedlastede A/V-filen i flere vanlige filformater.

Enten du er ute etter å laste ned favorittmusikkvideoene dine eller fange nettforelesninger for senere visning, har Download Surgeon deg dekket. Denne programvaren kommer med tre innebygde nedlastingsmoduler som lar deg raskt hente lyd- eller videoinnhold fra populære nettsteder som YouTube, Vimeo, Facebook, Twitter, Instagram, SoundCloud og mer.

I tillegg til de kraftige nedlastingsmulighetene, inkluderer Download Surgeon også en digital opptaksfunksjon som lar deg ta opp lyd eller video fra praktisk talt alle nettsteder på nettet. Dette betyr at hvis det er noe på nettet du vil lagre for senere visning eller lytting offline – enten det er en podcastepisode eller en online forelesning – kan Download Surgeon hjelpe.

En av de fremtredende funksjonene til Download Surgeon er dens evne til å konvertere nedlastede filer til flere formater. Enten du trenger en MP3-fil til musikkspilleren din eller en MP4-fil til smarttelefonen eller nettbrettet – denne programvaren kan håndtere alt. Med støtte for populære formater som MP3, WAV, AAC, FLAC og mer – det er ingen grenser for hva du kan gjøre med det nedlastede innholdet.

En annen flott ting med Download Surgeon er det brukervennlige grensesnittet som gjør det enkelt selv for nybegynnere å bruke denne programvaren uten problemer. Det intuitive grensesnittet lar brukerne enkelt navigere gjennom ulike alternativer samtidig som de gir dem all nødvendig informasjon om nedlastingene deres i sanntid.

Dessuten, hvis brukere på noe tidspunkt under prosessen med å bruke denne programvaren støter på problemer de ikke kan løse på egen hånd - de har tilgang til fullservicestøtteplan som inkluderer en brukerveiledning for kunnskapsbase feilsøkere Opplæringsvideoer Hendelsesstøttebilletter slik at de kan få hjelp raskt når det trengs.

Totalt sett - hvis du leter etter en pålitelig A/V-nedlaster som tilbyr avanserte funksjoner som digitale opptaksmuligheter sammen med konverteringsalternativer, så trenger du ikke lete lenger enn Download Surgeon! Det er den perfekte løsningen, ikke bare internettmarkedsførere, men også alle som vil ha rask tilgang til offline-kopier av favorittvideoene/lydfiler uten å måtte bekymre seg for problemer med internettforbindelsen!

Full spesifikasjon
Forlegger Todd, Michael & James
Utgiver-nettsted http://downloadsurgeon.com/
Utgivelsesdato 2018-11-28
Dato lagt til 2018-11-28
Kategori Internett-programvare
Underkategori Last ned ledere
Versjon 2.0.0.326
Os krav Macintosh
Krav macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 48

Comments:

Mest populær