Live Home 3D for Mac

Live Home 3D for Mac 4.0.1

Mac / Live Home 3D / 932 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Live Home 3D for Mac er en kraftig og intuitiv programvare for hjemmedesign som lar deg lage fantastiske 2D- og 3D-planløsninger, visualisere designene dine i realistisk 3D og til og med lage virtuelle omvisninger i drømmehjemmet ditt. Enten du er en huseier som ønsker å planlegge noen kommende renoveringer eller en profesjonell designer som prøver å bringe ideene dine ut i livet, har Live Home 3D alt du trenger.

Med sitt brukervennlige grensesnitt og omfattende bibliotek med forhåndsbygde objekter, gjør Live Home 3D det enkelt for alle å lage vakre design uten noen forutgående erfaring. Du kan velge mellom over 2100 materialer og gjenstander, inkludert møbler, hvitevarer, planter, dører, vinduer og mer. Programvaren inkluderer også en omfattende samling av teksturer som trekorn eller stein som kan påføres vegger eller gulv.

En av de fremtredende funksjonene til Live Home 3D er dens evne til å generere gjengivelser av høy kvalitet i sanntid. Dette betyr at når du gjør endringer i designet i appens intuitive grensesnitt - legger til nye rom eller endrer layout - vil du se disse endringene reflekteres umiddelbart i det gjengitte bildet på skjermen. Denne funksjonen alene gjør den til et uvurderlig verktøy for arkitekter som trenger rask tilbakemelding på designene sine.

En annen flott funksjon er muligheten til å importere eksisterende plantegninger til Live Home 3D slik at de kan redigeres eller forbedres med nye elementer som møbler eller dekorartikler. Du kan også eksportere de ferdige designene dine som PDF-er eller bilder, noe som gjør det enkelt for kunder eller entreprenører som kanskje ikke har tilgang til selve programvaren.

Live Home 3D inkluderer også avanserte funksjoner som tilpassede lyskontroller som lar brukere justere lyskilder innenfor deres design – perfekt for å skape stemningslyseffekter i forskjellige rom i et hus. I tillegg er det verktøy tilgjengelig for å lage tilpassede tak med forskjellige former som gavler eller kvister.

Appens innebygde kameraverktøy lar brukere ta øyeblikksbilder fra alle vinkler i designet, som deretter kan brukes senere når de presenterer ideer under møter med kunder. Og hvis du jobber med større prosjekter med flere samarbeidspartnere, er det til og med støtte for skybasert samarbeid slik at alle involverte kan jobbe sømløst sammen uavhengig av sted.

Totalt sett er Live Home 3D et utrolig allsidig stykke programvare som tilbyr noe for alle, enten de akkurat har begynt å designe hjem selv hjemme ved hjelp av denne appens intuitive grensesnitt; fagfolk som leter etter rask tilbakemelding på sine arkitektoniske planer; huseiere planlegger renovering; Interiørdesignere som søker inspirasjon gjennom å visualisere rom før de bruker ressurser på dem – alle vil finne det de trenger her!

Full spesifikasjon
Forlegger Live Home 3D
Utgiver-nettsted www.livehome3d.com/
Utgivelsesdato 2021-04-28
Dato lagt til 2021-04-28
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori CAD-programvare
Versjon 4.0.1
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 932

Comments:

Mest populær