Easy Video Converter Pro for Mac

Easy Video Converter Pro for Mac 2.0.0

Mac / Seasoft / 13 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Easy Video Converter Pro for Mac: Det ultimate videokonverteringsverktøyet

Er du lei av å slite med videofiler som ikke kan spilles av på Apple-enhetene dine? Vil du ha en enkel og brukervennlig videokonverter som kan håndtere nesten alle formater? Se ikke lenger enn Easy Video Converter Pro for Mac.

Dette kraftige programvareverktøyet er designet for å gjøre videokonvertering til en lek. Med støtte for nesten alle lyd- og videoformater kan den konvertere filene dine til spillbare formater på Apples enheter med bare noen få klikk. Bare dra filen inn i programmet, velg en forhåndsinnstilling for utdata og klikk på konverter – så enkelt er det.

Men ikke la dens enkelhet lure deg – Easy Video Converter Pro er fullpakket med avanserte funksjoner som gjør den til en av de beste videokonvertererne på markedet. Den analyserer importfilen din på en intelligent måte og matcher den beste kvaliteten i henhold til utdataformatet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å velge kompliserte alternativer eller ha profesjonelle ferdigheter.

Og hvis du trenger å konvertere flere filer samtidig, støttes batchkonvertering. Dette betyr at du kan spare tid ved å konvertere hele mapper med videoer på én gang.

En av de fremtredende funksjonene til Easy Video Converter Pro er den innebygde HEVC (H.265)-koderen. Dette gjør at den kan konvertere filer med høyere kvalitet og mindre størrelse enn andre omformere på markedet. Med denne funksjonen kan du enkelt konvertere videoer i 4K-format med samme kvalitet, men mindre størrelse – perfekt for å spare plass på enheten eller laste opp på nettet.

Støttede formater

Easy Video Converter Pro støtter et imponerende utvalg av lyd- og videoformater:

Videoformater:

- asf

- avc

- avi

- avr

- avs

- dv

- dvr

- f4v

- filmstripe

- flv

-gsm

-gxf

-m2ts

-m4v

-mkv

-mlp

-mod

-mov

-mpc

-mpeg

-mpg

-mp4

-mts

-mv

-mvi

-nøtt

-nuf

-rm

-rmvb

-swf

-tod

-tp

-ts

-webm

-wmv

-xmv

3gp

3g2

Lydformater:

-aac

-ac3

-aiff

-aif

-aifc

-amr

3ga

ape

-au

-kafé

-dts

-ea

-eac3

-flac

mp3

-wma

-mka

ogg

mp2

mp1

m4a

wav

bølge

Vær oppmerksom på at DRM-beskyttede filer ikke støttes av dette programvareverktøyet.

Konklusjon

Avslutningsvis, hvis du leter etter et pålitelig og brukervennlig videokonverteringsverktøy for Mac OS X-operativsystemet, trenger du ikke lete lenger enn Easy Video Converter Pro! Med sitt brede utvalg av støttede formater, inkludert HEVC (H.265)-koder innebygd teknologi som sikrer høykvalitets konverteringer samtidig som filstørrelsene holdes små; batch konvertering evner; intuitivt grensesnittdesign; intelligente analysealgoritmer som matcher utdatakvalitet basert på inndatakildemateriale og ønsket utdataformatkrav – det er virkelig ikke noe annet der ute som ligner på denne fantastiske programvaren!

Full spesifikasjon
Forlegger Seasoft
Utgiver-nettsted https://www.imacbits.com
Utgivelsesdato 2018-10-30
Dato lagt til 2018-10-30
Kategori Video programvare
Underkategori Videokonverterere
Versjon 2.0.0
Os krav Macintosh
Krav macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Pris $29.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 13

Comments:

Mest populær