Traktor Pro for Mac

Traktor Pro for Mac 3.30031

Mac / Native Instruments / 300743 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Traktor Pro for Mac: Den ultimate digitale DJ-programvaren

Er du en profesjonell DJ på jakt etter den ultimate digitale DJ-programvaren? Se ikke lenger enn Traktor Pro, den nyeste versjonen av den ledende digitale DJ-programvaren. Med fire fullverdige avspillingsdekk, en integrert DJ-mikser med EQ-er og filtre i studiokvalitet, 28 fleksible ytelseseffekter, automatisk beat-matching og intuitive kontrollfunksjoner som passer til DJ-er i alle stiler og opplevelsesnivåer, er Traktor Pro det perfekte verktøyet for å ta forestillingene dine til neste nivå.

Revolusjonerende ytelsesfunksjoner

Alle viktige ytelsesfunksjoner som cueing og looping har blitt revidert og raffinert for intuitiv håndtering i Traktor Pro. Dette betyr at du kan fokusere på kreativiteten din uten å bekymre deg for tekniske problemer. I tillegg lar omfattende støtte for coverbilder brukere visuelt bla gjennom musikkbiblioteket på en spesielt effektiv måte.

Avanserte synkroniseringsfunksjoner

Traktor Pros avanserte synkroniseringsfunksjoner gir DJ-er mer tid til å fokusere på de kreative aspektene ved ytelsen deres. Nøyaktige taktgitter opprettes automatisk for alle spor, og "Sync Lock"-funksjonen sørger for at selv flere kortstokker og temposynkroniserte effekter aldri går ut av synkronisering.

Kraftig lydmanipulering

Traktor Pro åpner også for store nye muligheter for kreativ lydmanipulering med en kraftig multieffektseksjon som er både ekstremt allsidig og lett tilgjengelig. Du kan enkelt lage unike lyder ved å kombinere ulike effekter eller bruke ferdiglagde effektkjeder for å legge til dybde til miksene dine.

State-of-the-art MIDI-kontrollerintegrasjon

For å gi brukerne maksimal kontroll over ytelsen, tilbyr Traktor Pro toppmoderne MIDI-kontrollerintegrasjon. Den kommer med kartlegginger for alle relevante DJ-kontrollere på markedet slik at du kan tilpasse oppsettet etter dine preferanser.

Rimelig inngang til digital DJing

To-dekks "Traktor Duo"-versjonen gir de fleste av de kraftige funksjonene til Traktor Pro til en enda rimeligere pris. Dette gjør den til en ideell inngang til verden av digital DJing hvis du nettopp har begynt eller ikke trenger alle Traktor Pros avanserte funksjoner ennå.

Konklusjon

Avslutningsvis, hvis du leter etter en omfattende digital DJ-programvareløsning som tilbyr uovertruffen fleksibilitet og kraft samtidig som den er enkel å bruke uavhengig av ferdighetsnivå eller stilpreferanse, så se ikke lenger enn Traktor Pro! Med sine revolusjonerende ytelsesfunksjoner som cueing og looping samt avanserte synkroniseringsmuligheter kombinert med kraftige lydmanipuleringsverktøy som multi-effektseksjoner og toppmoderne MIDI-kontrollerintegrasjon - er det ikke noe annet som ligner på det. dagens marked!

Anmeldelse

Traktor Pro for Mac er en populær og høyt ansett DJ-mikseapp for Mac OS X. Den er tilgjengelig fra mange kilder, og etter 30-dagers prøveversjon må du betale $229 USD for å kjøpe en lisens. Traktor Pro for Mac installeres enkelt.

Selv om prisen kan virke høy for en DJ-mikseapp, har Traktor Pro lenge vært en standard for seriøse profesjonelle og amatører. Traktor Pro for Mac tilbyr et to-dekks grensesnitt som lar deg hente lyd fra to forskjellige kilder og manipulere en virtuell mikser for å holde en konstant musikkstrøm. Du kan bruke en ekstern USB- eller MIDI-mikserkonsoll med Traktor Pro for Mac også, hvis du har en. Det er mange avanserte funksjoner til Traktor Pro for Mac, inkludert synkroniseringsmuligheter, flere lydeffekter, flott looping og mange filtre og EQ-er. Selv om det er mange funksjoner i Traktor Pro for Mac, kan du også bruke det på en enkel måte, noe som betyr at du kan jobbe med programvaren på noen få minutter. Traktor Pro for Mac kan lese alle musikkbibliotekets filer, CDer og eksterne enheter.

Vi har brukt Traktor Pro i flere år, og denne nye utgivelsen legger til noen nye funksjoner som utvider programvaren ytterligere. Traktor Pro for Mac forblir programvaren DJ-mikseren som alle andre pakker vurderes mot.

Redaktørens merknad: Dette er en anmeldelse av prøveversjonen av Traktor Pro for Mac 1.2.6.

Full spesifikasjon
Forlegger Native Instruments
Utgiver-nettsted http://www.native-instruments.com/
Utgivelsesdato 2018-10-22
Dato lagt til 2018-10-22
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori DJ-programvare
Versjon 3.30031
Os krav Macintosh
Krav macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 11
Totalt antall nedlastinger 300743

Comments:

Mest populær