Lego Digital Designer for Mac

Lego Digital Designer for Mac 4.3.11

Mac / Lego Systems / 45336 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Lego Digital Designer for Mac er en kraftig grafisk designprogramvare som lar deg bygge hva som helst med virtuelle Lego-klosser rett på datamaskinen din. Med denne gratis programvaren kan du slippe kreativiteten løs og lage fantastiske Lego-modeller uten begrensninger.

Enten du er en profesjonell designer eller bare en fan av Lego, er denne programvaren perfekt for alle som ønsker å utforske de uendelige mulighetene for å bygge med virtuelle klosser. Du kan bruke den til å designe og bygge alt fra enkle strukturer til komplekse modeller, alt med den enkle og praktiske bruken av datamaskinen.

Noe av det beste med Lego Digital Designer er det brukervennlige grensesnittet. Programvaren er designet for å være intuitiv og enkel å bruke, så selv om du ikke har noen erfaring med grafisk design eller 3D-modellering, kan du fortsatt lage fantastiske modeller på kort tid.

Programvaren kommer med et bredt utvalg av forhåndsbygde maler som du kan bruke som utgangspunkt for designene dine. Disse malene inkluderer alt fra grunnleggende strukturer som hus og biler til mer komplekse modeller som romskip og roboter. Du kan også velge mellom forskjellige temaer som by, rom, slott, pirater og mer.

I tillegg til de forhåndsbygde malene, tilbyr Lego Digital Designer også et omfattende bibliotek med virtuelle klosser som du kan bruke til å bygge dine egne kreasjoner. Disse klossene kommer i forskjellige former og størrelser, slik at du kan lage intrikate detaljer og teksturer i designene dine.

Når du er ferdig med å designe modellen din i programvaren, er det flere måter du kan bringe den inn i den virkelige verden. Du kan kjøpe de faktiske klossene du trenger for din kreasjon online gjennom Lego Factory eller skrive ut en inventarliste over alle de nødvendige delene slik at du kan kjøpe dem i en hvilken som helst Legoland fornøyelsespark eller LEGO Store.

Samlet sett er Lego Digital Designer for Mac et utmerket verktøy for alle som elsker å bygge med Legos. Den gir uendelige muligheter for kreativitet samtidig som den er enkel å bruke. Enten du designer enkle strukturer eller komplekse modeller, har denne programvaren alt du trenger for å realisere ideene dine!

Anmeldelse

Lego Digital Designer gir brukere sjansen til å spille med Lego uten å betale for Lego. Lastet med funksjoner, ulempene er små, og dette programmet er mye moro å bruke.

Programmet lenker til Lego nettbutikk, men her skjer det mer enn bedriftsskilling. Det grafikkintensive programmet zoomer sømløst inn og ut, roterer synspunktet ditt 360 grader, kobler klossene til hverandre, roterer dem og flytter hengsler de måtte ha, slik at du kan utforske hvordan brikkene dine passer sammen. Deler inkluderer grunnleggende murstein, modelljetmotorer og infrarøde sensorer. Mursteinpaletten legger alle klossene dine i én kurv, så å si, slik at det ikke er vanskeligere å administrere dem enn å holde styr på mer enn to dusin underpaletter som katalogiserer variasjonene.

Sytten forhåndsbygde modeller er inkludert for å hjelpe nybegynnere. Du kan plassere modellen din mot en cheesy 3D-bakgrunn, lagre den, ta et skjermbilde, eksplodere den bare for å få den satt sammen igjen ved neste museklikk. Det er et alternativ for å se en animert guide om hvordan du gjenskaper det komplekse designet du nettopp har bygget. I tillegg til alt dette kan du sende modellen din til Lego.com for å dele med andre Lego-byggere.

Brukergrensesnittet for versjon 2 er en stor forbedring, selv om noen kontroller kan være mer intuitive. Appen spiser på RAM, så de med eldre maskiner bør være forberedt på alvorlige nedganger hvis de i det hele tatt kan få programmet til å kjøre. Likevel er det en flott faksimile for å gjenskape moroa med legoklosser digitalt, og siden den er gratis, er den den billigste Lego-opplevelsen du noensinne vil ha.

Full spesifikasjon
Forlegger Lego Systems
Utgiver-nettsted http://www.lego.com/
Utgivelsesdato 2018-02-22
Dato lagt til 2018-02-22
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Animasjonsprogramvare
Versjon 4.3.11
Os krav Macintosh
Krav macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Pris Free
Nedlastinger per uke 22
Totalt antall nedlastinger 45336

Comments:

Mest populær