ArtMatic Creative ToolboX for Mac

ArtMatic Creative ToolboX for Mac 1.0.7.3

Mac / U&I Software / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Leter du etter en kraftig og allsidig grafisk designprogramvare som kan hjelpe deg med å lage fantastiske stillbilder, bevegelig grafikk, 3D-animasjoner, videospesialeffekter og lyd? Se ikke lenger enn til ArtMatic Creative Toolbox for Mac.

Denne grafikkmotoren er et unikt sett med integrerte applikasjoner som lar deg prosedyremessig lage komplekse design med letthet. Enten du er en erfaren designer eller bare har begynt, har ArtMatic Creative ToolboX alt du trenger for å bringe din kreative visjon til live.

En av de fremtredende funksjonene til denne programvaren er dens forhåndsinnstilte biblioteker. Disse bibliotekene lar deg kickstarte prosjektene dine med forhåndslagde maler og design. Men hvis du føler deg eventyrlysten, kan du også dykke dypt ned i den grenseløse matematikken bak programvaren og finne opp dine egne "plug-ins". Mulighetene er virkelig uendelige med denne sveitsiske hærkniven av kreativitet.

ArtMatic Creative ToolboxX inneholder to hovedapplikasjoner: Designer og Voyager. Designer er der all magien skjer - det er der du lager design, bildebehandlingssystem og redigerer 3D-objekter i Voyager. Voyager er der disse filene kommer til live - det er der landskap skapes og 3D-objekter plasseres for endelig gjengivelse.

Men det er ikke alt – denne programvaren lar også brukere lytte til fraktal og generativ kunst eller bruke matematikk til å lage musikk. Det er virkelig en alt-i-ett kreativ verktøykasse som vil ta arbeidet ditt til nye høyder.

Så enten du er en profesjonell grafisk designer eller bare noen som elsker å lage vakre ting på datamaskinen sin, prøv ArtMatic Creative ToolboxX i dag. Med sitt intuitive grensesnitt, kraftige funksjoner og uendelige muligheter for kreativitet - vi garanterer at det ikke vil skuffe!

Full spesifikasjon
Forlegger U&I Software
Utgiver-nettsted http://www.uisoftware.com/
Utgivelsesdato 2020-07-09
Dato lagt til 2020-07-09
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Animasjonsprogramvare
Versjon 1.0.7.3
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær