Keep Talking and Nobody Explodes for Mac

Keep Talking and Nobody Explodes for Mac 1.0

Mac / Steel Crate Games / 2054 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Leter du etter et spennende og utfordrende spill som vil teste dine kommunikasjonsevner og sette vennskapene dine på prøve? Ikke se lenger enn Keep Talking and Nobody Explodes, det ultimate virtual reality-bombedefuseringsspillet for Mac.

I dette intense flerspillerspillet er én spiller fanget i et virtuelt rom med en tikkende bombe de må uskadeliggjøre. Fangsten? De andre spillerne er "Ekspertene" som må gi instruksjoner for å uskadeliggjøre bomben ved å dechiffrere informasjonen som finnes i manualen for defusering av bomben. Men det er her det blir vanskelig – ekspertene kan ikke se bomben, så alle må snakke ut – raskt.

Med utfordrende gåter som vil presse kommunikasjonsferdighetene dine til sine grenser, er Keep Talking and Nobody Explodes en adrenalinfylt opplevelse som vil holde deg på kanten fra start til slutt. Og med prosedyregenererte puslespill er hver runde annerledes, noe som sikrer at du aldri blir lei.

Men det som virkelig skiller Keep Talking og Nobody Explodes fra hverandre, er dens lokale flerspiller-partyspillmodus. Denne funksjonen lar deg oppleve VR med alle vennene dine samtidig - du trenger ikke flere kopier av spillet! Hvis du kan snakke med bombedefuseren, kan du være deres ekspert. Prøv å bruke din favoritttalechattjeneste og spill eksternt for enda mer moro!

Så hvorfor vente? Last ned Keep Talking and Nobody Explodes i dag på Mac og opplev et av de mest spennende spillene som er tilgjengelig på alle plattformer!

Full spesifikasjon
Forlegger Steel Crate Games
Utgiver-nettsted http://www.keeptalkinggame.com
Utgivelsesdato 2017-06-09
Dato lagt til 2017-06-09
Kategori Spill
Underkategori Andre spill
Versjon 1.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.8
Krav None
Pris $14.99
Nedlastinger per uke 8
Totalt antall nedlastinger 2054

Comments:

Mest populær