Zen Pinball 2 for Mac

Zen Pinball 2 for Mac 1.28

Mac / Zen Studios Ltd. / 268 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Zen Pinball 2 for Mac er et spill som setter en ny standard for realistisk ballfysikk og grafiske detaljer i flipperspill. Den bruker banebrytende grafikk, utfordrende bord, naturtro ball- og bordfysikk, og kombinerer dem med innovative funksjoner som ikke finnes i noe annet flipperspill.

Med Zen Pinball 2 kan du oppleve spenningen ved å spille flipperspill på Mac-en som aldri før. Spillet tilbyr et omfattende utvalg av bord å velge mellom, hver med sitt eget unike tema og spillmekanikk. Enten du er en erfaren proff eller bare har begynt, er det noe her for enhver smak.

En av de fremtredende funksjonene til Zen Pinball 2 er dens fantastiske grafikk. Spillet har noen av de mest detaljerte og realistiske bildene som noen gang er sett i et flipperspill. Fra de intrikate detaljene på hvert bord til den naturtro ballfysikken, alt ved dette spillet ser og føles utrolig autentisk ut.

Men det handler ikke bare om utseende – Zen Pinball 2 leverer også når det kommer til spilling. Bordene er designet for å være utfordrende, men likevel givende, med mange muligheter for høye poengsummer og imponerende kombinasjoner. Og takket være den naturtro fysikkmotoren, føles hvert skudd du tar som om det har virkelig vekt bak seg.

En annen flott funksjon i Zen Pinball 2 er dens online flerspillermodus. Du kan konkurrere mot spillere fra hele verden i head-to-head-kamper eller slå deg sammen med venner for samarbeidsspill. Det er til og med ukentlige turneringer hvor du kan konkurrere om premier og skryterett.

Selvfølgelig ville ingen flipperspill være komplett uten noen klassiske funksjoner som multiball-moduser og spesielle power-ups. Zen Pinball 2 har alt det og mer – inkludert unike bordspesifikke utfordringer som gir et ekstra lag med dybde til hvert nivå.

Alt i alt, hvis du leter etter en førsteklasses flipperspillopplevelse på din Mac, trenger du ikke lete lenger enn Zen Pinball 2. Med sin fantastiske grafikk, utfordrende spillmekanikk og innovative funksjoner som online flerspillermodus – er dette et spill som virkelig setter seg selv bortsett fra konkurrentene!

Full spesifikasjon
Forlegger Zen Studios Ltd.
Utgiver-nettsted http://blog.zenstudios.com/
Utgivelsesdato 2017-06-06
Dato lagt til 2017-06-06
Kategori Spill
Underkategori Arkadespill
Versjon 1.28
Os krav Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 268

Comments:

Mest populær