Graphmatica for Mac

Graphmatica for Mac 2.4.1

Mac / kSoft / 5743 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Graphmatica for Mac er en kraftig og brukervennlig pedagogisk programvare som lar brukere plotte ligninger med numeriske funksjoner og kalkulusfunksjoner. Denne programvaren er perfekt for studenter og lærere i alt fra algebra på videregående skole til høyskolekalkulus.

Med Graphmatica kan brukere enkelt tegne kartesiske funksjoner, relasjoner og ulikheter. I tillegg støtter programvaren polare, parametriske og ordinære differensialligninger. Dette betyr at brukere enkelt kan plotte komplekse ligninger uten å manuelt beregne hvert punkt på grafen.

En av de mest imponerende egenskapene til Graphmatica er dens evne til å numerisk løse ligninger. Brukere kan legge inn en ligning i programvaren og få den til å løse en hvilken som helst variabel de velger. Denne funksjonen gjør det enkelt å sjekke arbeidet ditt eller verifisere løsninger.

En annen flott funksjon ved Graphmatica er dens evne til å vise tangentlinjer og integraler grafisk. Brukere kan se hvordan en funksjon endres over tid eller hvordan ulike variabler påvirker utfallet av en ligning.

Graphmaticas brukergrensesnitt er intuitivt og enkelt å bruke. Programvaren har en ren design som gjør det enkelt for selv nybegynnere å komme raskt i gang. Programmet inkluderer også nyttige opplæringsprogrammer som veileder brukere gjennom hvert trinn i å plotte en ligning.

Samlet sett er Graphmatica for Mac et utmerket verktøy for alle som studerer matematikk eller naturfagsrelaterte felt. Dens kraftige funksjoner gjør den ideell for både elever og lærere som trenger et pålitelig verktøy for å hjelpe dem med å visualisere komplekse matematiske konsepter i sanntid.

Nøkkelegenskaper:

- Plot kartesiske funksjoner, relasjoner, ulikheter

- Støtter polare koordinater

- Løse vanlige differensialligninger

- Numerisk løser

- Vis tangentlinjer og integraler grafisk

Systemkrav:

- macOS 10.7 eller nyere

Konklusjon:

Avslutningsvis, hvis du leter etter en kraftig, men brukervennlig pedagogisk programvare som vil hjelpe deg å visualisere komplekse matematiske konsepter i sanntid, så trenger du ikke lete lenger enn til Graphmatica for Mac! Med sitt intuitive brukergrensesnitt og robuste sett med funksjoner, inkludert numeriske løsere og grafiske skjermer, har dette programmet alt du trenger enten du studerer algebra på videregående skole eller høyskolekalkulus!

Full spesifikasjon
Forlegger kSoft
Utgiver-nettsted http://www.pair.com/ksoft/
Utgivelsesdato 2017-05-22
Dato lagt til 2017-05-22
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Matematikkprogramvare
Versjon 2.4.1
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 5743

Comments:

Mest populær