Any.do for Mac

Any.do for Mac 3.2.1

Mac / Any.DO / 300 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å sjonglere med flere gjøremålslister og sliter med å holde styr på alle oppgavene dine? Se ikke lenger enn Any.do for Mac, den ultimate produktivitetsprogramvaren som vil revolusjonere måten du organiserer dagen på.

Any.do er en enkel, men kraftig app som lar deg administrere alle dine familieoppgaver, arbeidsprosjekter og personlige gjøremål på ett sted. Med sømløs skysynkronisering kan du få tilgang til oppgavene dine fra hvor som helst på hvilken som helst enhet. Enten du er hjemme eller på farten, holder Any.do deg tilkoblet og produktiv.

En av de fremtredende funksjonene til Any.do er talegjenkjenningsteknologien. Snakk ganske enkelt inn i enheten din og se hvordan ordene dine forvandles til handlingsrettede oppgaver. Denne funksjonen er spesielt nyttig når du kjører bil eller når skriving ikke er et alternativ.

Tilpassbare tid- og stedspåminnelser sikrer at du aldri går glipp av en frist eller avtale igjen. Still inn påminnelser for bestemte tider eller steder slik at Any.do kan varsle deg når det er på tide å fullføre en oppgave.

Samarbeid er nøkkelen i dagens fartsfylte verden, og det er derfor Any.do tilbyr delte oppgaver. Inviter kollegaer eller familiemedlemmer til å samarbeide om prosjekter slik at alle holder seg informert og oppdatert.

Enkle notater lar deg notere ned ideer eller tanker raskt uten å forstyrre arbeidsflyten. Filvedlegg gjør det enkelt å dele viktige dokumenter med andre uten å måtte bytte mellom apper.

Støtte for bevegelser gjør navigering gjennom Any.do til en lek. Sveip til venstre eller høyre på en oppgave for å merke den som fullført, eller sveip ned på en oppgave for flere alternativer som å redigere forfallsdatoer eller legge til underoppgaver.

Bli med over 11 millioner produktive mennesker som ikke kan leve uten Any.do-appen deres. Enten det er husarbeid eller kritiske teamprosjekter på jobben, bruk Any.do for Mac for å få ting gjort raskere og mer effektivt enn noen gang før.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en app som vil bidra til å strømlinjeforme livet ditt samtidig som du øker produktiviteten, trenger du ikke lete lenger enn Any.do for Mac. Med sine tilpassbare påminnelser, talegjenkjenningsteknologi, funksjoner for delte oppgaver og mye mer - har denne appen alt som trengs for å holde seg organisert gjennom selv de travleste dagene!

Full spesifikasjon
Forlegger Any.DO
Utgiver-nettsted http://www.any.do
Utgivelsesdato 2017-04-27
Dato lagt til 2017-04-27
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Programvare for kalender og tidsstyring
Versjon 3.2.1
Os krav Mac OS X 10.10/10.11/10.9
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 300

Comments:

Mest populær