Android File Transfer for Mac

Android File Transfer for Mac 1.0

Mac / Google / 85434 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Android File Transfer for Mac er en kraftig verktøyprogramvare som lar deg overføre filer mellom Android-enheten og Mac-datamaskinen. Denne programvaren er utviklet spesielt for Mac OS X 10.7 og nyere, og den krever en Android-enhet som kjører Android 3.0 eller nyere.

Med Android File Transfer kan du enkelt flytte filer fra Android-enheten til Mac-datamaskinen eller omvendt ved hjelp av en USB-kabel. Denne programvaren gir et enkelt og intuitivt grensesnitt som gjør filoverføring raskt og enkelt.

For å komme i gang med Android File Transfer, last ned og installer programvaren på din Mac-datamaskin. Når den er installert, kobler du Android-enheten til datamaskinen din med en USB-kabel. Første gang du kobler til enheten din, må du låse den opp og velge "Overfør filer" fra "USB for..."-varselet på enheten.

Når du er koblet til, åpnes et Android File Transfer-vindu på datamaskinen din der du kan dra filer mellom enheter. Du kan overføre bilder, videoer, musikkfiler, dokumenter eller andre typer filer raskt og enkelt.

En av de beste funksjonene til denne programvaren er dens evne til å håndtere store filoverføringer uten problemer. Enten du overfører store videofiler eller flere bilder samtidig, sørger denne programvaren for at alle data overføres jevnt uten tap i kvalitet.

En annen flott funksjon ved dette verktøyet er dets kompatibilitet med ulike typer lagringsenheter som SD-kort eller eksterne harddisker koblet til en Android-telefon via OTG-kabel, noe som gjør det enklere for brukere som har begrenset intern lagringsplass på telefonene sine.

Alt i alt, hvis du leter etter en pålitelig måte å overføre filer mellom din Android-telefon/nettbrett og mac-datamaskiner, så se ikke lenger enn det kraftige, men likevel brukervennlige verktøyet -Android File Transfer for Mac!

Full spesifikasjon
Forlegger Google
Utgiver-nettsted http://www.google.com/
Utgivelsesdato 2017-03-22
Dato lagt til 2017-03-22
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Dataoverføring og synkroniseringsprogramvare
Versjon 1.0
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.7
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 39
Totalt antall nedlastinger 85434

Comments:

Mest populær