Dr Unarchiver for Mac

Dr Unarchiver for Mac 1.0.6

Mac / Trend Micro / 1112 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Dr. Unarchiver for Mac: Den ultimate løsningen for arkiveringsbehov

Er du lei av å slite med arkiverte filer på Mac-en? Synes du det er vanskelig å bla gjennom innholdet i komprimerte filer eller åpne dem direkte fra arkiver? I så fall er Dr. Unarchiver appen du trenger.

Dr. Unarchiver er en kraftig hjelpeprogramvare utviklet spesielt for Mac-brukere som håndterer arkiverte filer på en jevnlig basis. Den lar deg enkelt bla gjennom innholdet i komprimerte filer og trekke dem ut raskt og effektivt.

Med støtte for alle vanlige arkivformater, inkludert RAR, 7z, ZIP, XZ, BZIP2, GZIP, WIM, ARJ, CAB og mange flere – har Dr. Unarchiver dekket deg uansett hvilken type filformat du har å gjøre med.

En av de mest imponerende funksjonene til Dr. Unarchiver er evnen til å trekke ut filer raskt og enkelt ved å høyreklikke på den aktuelle komprimerte filen. Dette betyr at det ikke er nødvendig å gå gjennom kompliserte utvinningsprosesser eller bruke flere verktøy bare for å få tilgang til ønsket fil.

En annen flott funksjon ved Dr. Unarchiver er dens dra-og-slipp-funksjonalitet som lar brukere ganske enkelt dra et arkiv til hovedkonsollvinduet for å bla gjennom innholdet uten å måtte trekke det ut først.

Men det er ikke alt – Dr. Unarchiver tilbyr også avanserte alternativer som passordbeskyttelse for krypterte arkiver og tilpassbare innstillinger som lar brukere finjustere arkiveringsopplevelsen i henhold til deres spesifikke behov.

Enten du er en profesjonell designer som jobber med store bilde- eller videofiler eller bare noen som vil ha en enkel måte å administrere sine arkiverte dokumenter på – Dr.Unarchiver har alt du trenger i én praktisk pakke.

Så hvorfor vente? Last ned Dr.Unarchiver i dag og begynn å glede deg over problemfri arkivering på din Mac!

Full spesifikasjon
Forlegger Trend Micro
Utgiver-nettsted http://www.trendmicro.com
Utgivelsesdato 2017-03-14
Dato lagt til 2017-03-13
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Filkomprimering
Versjon 1.0.6
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11, macOSX (deprecated)
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1112

Comments:

Mest populær